Milletvekili Uslu, Sel Felaketi Yaşayan Elmalı'da İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Güncel

Milletvekili Uslu, Sel Felaketi Yaşayan Elmalı'da İncelemelerde Bulundu

AK Parti Antalya milletvekili Atay Uslu, sel felaketi yaşayan Elmalı ilçesine bağlı Eskihisar ve Salur mahallelerini ziyaret etti.

08.08.2016 11:25

AK Parti Antalya milletvekili Atay Uslu, sel felaketi yaşayan Elmalı ilçesine bağlı Eskihisar ve Salur mahallelerini ziyaret etti.

Uslu, Eskihisar ve Salur mahalllerinde ani bastıran yağmurun ardından yaşanan sel felaketi sonucunda zarar gören sera ve tarım alanlarında inceleme yaptı.

Elmalı Belediye Başkanı Ümit Öztekin ve belediye meclis üyelerinin eşlik ettiği Uslu, incelemelerinin ardından köylülerle bir araya gelerek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Uslu, sera ve bahçelerde meydana gelen hasarın tespiti için gerekli çalışmaların başlatıldığını belirterek, "DSİ yetkilileri sele karşı alınabilecek tedbirler konusunda teknik incelemeler yapıyorlar. Zararların telafisi, altyapı ve yol hasarları için ilgili kurumlarımız çalışmalarını yapacaklar. Bu bölge sebze üretiminde önemli bir merkez. Ürünlerin pazara, hale daha kolay ulaşımı için yol çalışmaları konusuna da önem veriyoruz. Hem hizmet açısından hem de sel zararlarının telafisi için çalışmaları yapıyoruz." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Milletvekili Uslu, Sel Felaketi Yaşayan Elmalı'da İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement