Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Bitlis'te - Son Dakika
Güncel

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Bitlis'te

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Bitlis\'te

BİTLİS'e gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu "Bitlis'te daha önce verdiğimiz 22 müjdeden 20'sini gerçekleştirmişiz. 15 ayda 20 tanesini tamamladık.

22.09.2016 15:16

BİTLİS'e gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu " Bitlis'te daha önce verdiğimiz 22 müjdeden 20'sini gerçekleştirmişiz. 15 ayda 20 tanesini tamamladık. 2 tanesi kaldı onu da temellerini atıyoruz. Açılışının da müjdesini vereceğiz" dedi.

Açılış ve temel atma törenleri için Bitlis'e gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, ilk olarak Bitlis Valisi Ahmet Çınar'ı makamında ziyaret etti. Daha sonra valilik toplantı salonunda açıklamalarda bulunan Bakan Eroğlu, AK Parti Hükümetine kadar Bitlis'in unutulmuş bir şehir olduğunu, kendi dönemlerinde Bitlis'e her anlamda çok büyük yatırımların yapıldığını söyledi.

BİTLİS'İ DÜNYAYA TANITMAK İSTİYORUZ

Ormanlara 5 kilometre yol yapılacağını ve bu yıl tamamlanacağını belirten Bakan Eroğlu şöyle konuştu:

"Milli Parklar konusunda Bitlis muhteşem bir yer.  Doğa koruma milli parklar bizim için tabiat için bir master planı uygulayacağız. Burada güvenlik tesis edilecek. Buradaki tarihi eserleri dünyanın her yerinden insanların gelerek kolayca ziyaret etmelerini sağlayacağız. Biz Bitlis'i tüm dünyaya tanıtmak istiyoruz. Burayı sadece Bitlis değil Ahlat, Adilcevaz, Hizan, Norşin ve Nurs gibi değerlerimizi tüm dünyaya tanıtalım."

'BİTLİS'TEN DÜNYAYA BAL AKACAK'

Bakan Eroğlu daha sonra AK Parti İl Başkanlığına geçerek partililerle bir araya geldi. Bakan Eroğlu, buradan da Koordinasyon toplantısı için Bitlis Öğretmenevi'ne geçti. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen koordinasyon toplantısının ardından açılışları ve temel atmaları gerçekleştirmek üzere Bitlis Eren Üniversitesine geçti. Burada açılış ve temel atma töreninde konuşan Bakan Eroğlu, bölgede terörü bitireceklerini ve bu sayede bölgedeki turizmin canlanacağını söyledi. Eroğlu, "Bitlis balını da destekleyerek dünyaya tanıtacağız. Bitlis'ten dünyaya bal akacak" dedi.

- Bitlis

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Bitlis'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement