Polislerin Pitbull Dehşeti - Son Dakika
Güncel

Polislerin Pitbull Dehşeti

Polislerin Pitbull Dehşeti

Dur ihtarına rağmen kaçan otomobili durduran polisler, kapıyı açtığında pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradı.

04.04.2013 12:16  Güncelleme: 08:13

Polislerin "dur" ihtarına uymayıp kaçmaya devam eden, bu sırada bir polis aracına çarpan otomobildeki köpek, polislere çok zor anlar yaşattı. 2' si, pitbull cinsi köpeğin saldırı sonucu 4 polis yaralandı. 2'si genç kız 4 kişi gözaltına alındı.

POLİS - ŞÜPHELİ KOVALAMACASI

Maltepe'de gece saat 01.00 sıralarında trafik ekiplerinin dur ihtarına uymayan 34 TJ 6067 plakalı araç polis ekiplerini harekete geçirdi. Şüpheli araç yaklaşık dört saat sonra Ataşehir Yeni Çamlıca Mahallesi'nde devriye gezen Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri tarafından görüldü.

Polisin tüm uyarılarına rağmen kaçmaya devam eden şüpheli araç, Dudullu - Bostancı yolunda önünü kesen başka bir polis aracına çarptıktan sonra kaçmaya devam etti. Bu sırada araçta bulunan iki polis hafif şekilde yaralandı. İçinde dört kişinin ve bir köpeğin bulunduğu araç, 100 metre ilerde yolu kesen polislerin kurduğu barikatı geçemedi ve durdu. .

Polisler ikisi genç kız, dört kişiyi araçtan indirmek istedi. Bu sırada Pitbull cinsi köpek görevli polis memurlarına saldırdı ve iki polisi ayağından ısırdı. Olay yerine gelen yardımcı ekipler ise köpeği aracın içine kapatarak diğer polislerin yaralanmasını engelledi. Şüpheli dört kişi gözaltına alındı. Yaralı polisler olay yerine gelen ambulansla Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ayaklarından yaralanan polis memurları Cansın Özkır ve Ali Osman Kaya beş gün iş göremez raporu aldı. Polisler tedavilerinin ardından Polis merkezine giderek köpeğin sahibi Ü.A.'dan şikayetçi oldu.

Polis memurlarını ısıran köpek ise Tuzla Hayvan Barınağı'ndan gelen görevli tarafından uyuşturucu iğneyle sakinleştirilmesinin ardından araçtan çıkarıldı ve barınağa götürüldü.

DÖRT ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Şüpheli aracın şoförü ve köpeğin sahibi Ü.A. (33) ile Muhammet Gökal (20) A.K. (19) ve A.K. (17) adlı diğer kişiler ise gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Şüphelilerin çeşitli suçlardan, çok sayıda kayıtlarının bulunduğunu belirlendi. Araçta yapılan aramada bir adet uyuşturucu hap bulundu. Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Polislerin Pitbull Dehşeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement