Orta Karadeniz'de Okullara Kar Tatili - Son Dakika
Güncel

Orta Karadeniz'de Okullara Kar Tatili

Orta Karadeniz\'de Okullara Kar Tatili

Samsun başta olmak üzere Ordu, Sinop, Çorum ve Amasya'nın yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı okulları tatil ettirdi.

06.01.2015 11:56  Güncelleme: 12:27

Samsun başta olmak üzere Ordu, Sinop, Çorum ve Amasya'nın yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı okulları tatil ettirdi. Samsun'da 5, Ordu'da 8, Amasya'da 4 ve Çorum'da 3 ilçede okullar bir gün tatil edildi.

Tüm yurdu etkisi altına alan kar yağışı Orta Karadeniz Bölgesi'ni de vurdu. Özellikle yüksek kesimlerde 30 santimi aşan kar kalınlığı vatandaşlara zor anlar yaşattı. Kar yağışı nedeniyle bazı ilçelerde okullar bir gün süreyle tatil edildi. Sabah kalktıklarında şehrin beyaza büründüğünü gören çocuklar kendilerini dışarı atarak karın keyfini çıkardı. Kar topu oynayıp kardan adam yapan çocuklar, doyasıya eğlendi. Kar yağışı nedeniyle Samsun'un Canik, Salıpazarı, Ayvacık, Vezirköprü ve Ladik ilçeleri ile Ordu'nun Gölköy, Gürgentepe, Korgan, Mesudiye, Kabadüz, İkizce, Çaybaşı ve Akkuş ilçeleri, Çorum'un merkez ve köyleri ile Mecitözü ve Oğuzlar ilçesi, Amasya'nın Hamamözü, Gümüşhacıköy, Suluova ve Taşova ilçelerinde kar yağışı nedeniyle okullar bir gün tatil edildi.

Yüksek kesimlerde trafik ekipleri de buzlanmaya karşı sürücüleri uyardı. Bazı bölgelerde araçların zincirsiz geçişlerine de izin verilmedi.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Orta Karadeniz'de Okullara Kar Tatili - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement