Seda Sayan: Bana Teşekkür Edeceklerine Hakaret Ediyorlar - Son Dakika
Güncel

Seda Sayan: Bana Teşekkür Edeceklerine Hakaret Ediyorlar

İki eşini öldüren Sefer Çalınak'ı programına konuk ettiği için tepki çeken Seda Sayan, "Bana teşekkür edeceklerine hakaret ediyorlar, ben adamı deşifre ettim." dedi.

03.09.2014 18:00  Güncelleme: 00:01

İki eşini öldüren Sefer Çalınak’ı programına konuk ettiği için tepki çeken Seda Sayan, canlı yayında eleştirilere cevap verdi. "Bana teşekkür edeceklerine hakaret ediyorlar, ben adamı deşifre ettim." diyen Sayan, programda kendisini savundu. Sosyal medyada programa yönelik sert eleştirilerden sonra ise programın sponsoru anlaşmayı iptal etti.

"HADİ DÖNÜN DE KENDİNİZE BAKIN"

Eleştirilerin ardından canlı yayında açıklama yapan Seda Sayan şunları söyledi:

""Ben bana yapılan kötülüğü hiç unutmadım, bunu söylemek istedim. Böyle salak bir kampanya başlattılar. Benim annem de çok ezilmiştir. Bunları hiç utanmadan yıllarca anlattım. Siz kimi eleştiriyorsunuz ya dönün de bir kendinize bakın karşınızda Seda Sayan var. Ben kendi kendime olmuyorum. Türkiye’de vergi rekortmeni olmuş okullar, yurtlar yaptırmış kadınların her zaman yanında olmuş bir kadınım siz kimsiniz, ben bunlara pabuç bırakır mıyım! Anneciğimin yaşadıklarını yıllarca anlattım. Hiç utanmadım. Annemin nasıl dayaklar yediğini anlattım ama yine de babacığıma kıyamazdım. Ben bile dün o adama dedim ki sen benim babam olsaydın seni asla affetmezdim. Hadi dönün de kendinize bakın."

SPONSOR SÖZLEŞMESİNİ İPTAL ETTİ

Sosyal medyada da programın yayından kaldırılması için kampanya başlatıldı. Artan tepkiler karşısında programın sponsoru olan firma anlaşmasını iptal ettiğini duyurdu.

Firma yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Sonuç olarak siz müşterilerimizin tavsiyeleri doğrultusunda adı geçen programda hiçbir sorumluluğumuz olmamasına rağmen sponsorluğumuzu iptal ettiğimizi siz değerli müşterilerimize saygı ile duyururuz.

CHP'Lİ NAZLIAKA İLE SEDA SAYAN POLEMİĞİ

Sosyal medyada gündeme oturan Sayan’a toplumun çok çeşitli kesimlerinden özellikle de kadın dayanışma platformlarından eleştiri gelmişti.

CHP milletvekili Aylin Nazlıaka da Sayan’ı eleştiren isimlerden biriydi. Nazlıaka eleştirilerini resmiyete dökerek programı RTÜK'e şikayet etmişti. Ancak bu adım sonrası Nazlıaka ve Sayan arasında sert bir polemik başladı.

"ÇOK KORKTUM"

Seda Sayan’ın kendisini telefonla aradığını belirten Nazlıaka, Twitter hesabından aralarında geçen tartışmayı şöyle anlattı:

"2 eşini öldüren adamı programına çıkartıp cinayetleri normalleştiren Seda Sayan'a yönelik protestomuz işe yaradı. Firma sponsorluğu bıraktı. Seda Sayan'ı çok etkilemiş olmalıyız ki bugün 5 kez beni aramış.Uygun olduğumda "herhalde program için özür dileyecek" düşüncesiyle aradım. O da ne?Sayın vekilim,düşünce olarak size uzak değilim diye başlayan tel görüşmemiz S.Sayın'ın bağırarak dava açacağını söylemesiyle bitti. Birazdan yayına girecek programında da benden bahsedeceğini söyledi. Mecburen izledim! Aney, bana pabuç bırakmayacakmış.Çok korktum:))"

Seda Sayan: Bana Teşekkür Edeceklerine Hakaret Ediyorlar
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Seda Sayan: Bana Teşekkür Edeceklerine Hakaret Ediyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • TIRT: ODUNLARIN SULTANI NE YAPMAYA ÇALIŞIYON KADIRGALI 43 2 Yanıtla
  • HAKAN: AYİNESİDİR KİŞİNİN İŞİ , LAFA BAKILMAZ!!!a arkadaş bu modellerin programlarını izleyen kişilere şaşıyorum, izleme program kaldırılsın. 38 0 Yanıtla
  • tolga: En son televizyonda gördüğümde 16 yaşındaydım ve daha yaşlı duruyordu. Şimdi 22 yaşındayım neredeyse benim kadar duruyor. 10 sene sonra bebek arabasında ağzında emzikle görürseniz şaşmayın. Ne yüzmüş arkadaş gerdir gerdir bitmedi. 38 0 Yanıtla
  • pervin: sedayi yedirmeyiz sira kadin programlarindami , kadin ne yaptiki hayatta bu adam gibiler yokmu neden gercekleri görmekte bu kadar korkuyorsunuz, 1 34 Yanıtla
  • sahıden körsünüz: yahu bu kadın sizlere bzılere birilerine iyi kötuyu göstercekki insanlar gözunu acsın sızın aılnızı bı sorgulayın belkı yıllar sonra babanız kac kadına bırlıkteyken size zaman ayırmamış iş stresi iş seayetı para yok ıs peşınde yalanları ıle buyumussunzu malsınız mal 2 32 Yanıtla
  • doğrucu davut: Show tv yönetimini ve RTÜK ü göreve davet ediyoruz böyle gereksiz bir programa bu halkın ihtiyacı yok 27 2 Yanıtla
  • süleyman: ööööööööööööööhhhhhhhhhh midem bulandı. . . ! 18 0 Yanıtla
  • özlem ökten: böyle cahil civelek insanlar tv çıkarsa;olacagı budur. CHP nin bayan milletvekiliyle aynı cümlede adının sarfedilmesi egıtım gormüş murekkep yalamış yutmuş bır kadına hakarettır. 13 2 Yanıtla
  • Addo: bu kadin herhalde 10 tane evlilik yapti. Cok ornek birisi kendisi. Sizde busunuz 14 1 Yanıtla
  • jübile: yol ver arkadan gelen genç nesil var. . . . . . jübile zamanı gelmişş. . 13 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement