Şehit Aileleri ve Gaziler Yemekte Buluştu - Son Dakika
Güncel

Şehit Aileleri ve Gaziler Yemekte Buluştu

Şehit Aileleri ve Gaziler Yemekte Buluştu

Kahramankazan Belediyesi tarafından düzenlenen yemekte şehit aileleri ve gaziler bir araya geldi.

17.12.2016 11:33

Kahramankazan Belediyesi tarafından düzenlenen yemekte şehit aileleri ve gaziler bir araya geldi.

Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Kumpınar Kültür Merkezi'nde düzenlenen yemekte yaptığı konuşmada, 15 Temmuz darbe girişiminin, Türkiye'nin dış güçler tarafından işgal edilmesinin önünün açılmasını sağlayacağını belirtti.

Kahramankazanlı şehit ve gazilerin bunun önlenmesinde katkısının çok büyük olduğunu aktaran Başkan Ertürk, şöyle konuştu:

"15 Temmuz'u ya atlatamasaydık, şimdi F-16'lar nasıl Halep'i, Halep'teki hastaneleri, okulları bombalıyorsa Allah korusun bu durumu yaşayabilirdik. Ülkemizi dış güçlerin işgale başladığı, ülkemizde iç savaş başladığı bir süreçle karşı karşıya kalabilirdik. Çocuklarımızı korumak için belki bu ülkede yaşayan insanların birbirine zarar verdiği bir durumla karşı karşıya kalabilirdik. Allah onlara fırsat vermedi."

Bu tehlikeden kurtulmanın önce Allah'ın sonra vatandaşların sayesinde olduğunu kaydeden Ertürk, kendilerinin sokaklara kahraman unvanını almak için değil, vatan, bayrak, millet için gittiklerini vurguladı.

Düzenlenen yemeğe, Kahramankazan Kaymakamı Engin Aksakal, İlçe Emniyet Müdürü Oğuzhan Yücel, şehit yakınları ve gaziler katıldı.

Daha sonra şehitler için Kur'an-ı Kerim okundu, dualar edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şehit Aileleri ve Gaziler Yemekte Buluştu - Son Dakika


Advertisement