Sertoğlu Ptso'yu Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Sertoğlu Ptso'yu Ziyaret Etti

Sertoğlu Ptso\'yu Ziyaret Etti

Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu Ticaret ve Sanayi Odasına ziyarette bulundu.

09.02.2014 16:14

Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu Ticaret ve Sanayi Odasına ziyarette bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Pasinler Belediye Başkanlığına aday gösterilen Başkan Ünsal Sertoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulunanlara Başkan Ünsal Sertoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Rahmi Kaya ve Belediye Meclis Üyesi Ümit Selçuk Ayrancı'yla birlikte iade-i ziyarette bulunmaya başladı.

Başkan Sertoğlu, Ticaret Sanayi Odasında yaptığı konuşmada, "Pasinler'de maalesef ki zengin iş adamlarımızın sayısı az. İlçemizde en önemlisi ise üç beş kişi bir araya gelip de ortak bir iş yapma kültürümüz olmadığından dolayı Pasinler ekonomisi her zaman kaybediyor. İnşallah tekrar seçilirsem bu yönde de çalışmalarımız olacak. Seçildiklerinde durumu kötü bir belediye devraldık. Beş yılda belediyeyi düzlüğe çıkarmaya çalıştık. Bunu da başardığımıza inanıyorum" dedi.

Ticaret ve Sanayi Odası yönetiminin ilçenin en büyük sorunlarından biri olan istihdam sorusuna ise Sertoğlu, "Bu ilçede ciddi anlamda atılımlar gerçekleştirdik. Akasya Vadisi tamamlandığında ciddi bir oranda personel alımı gerçekleştirecek. Yine mesire alanlarımızın arkasında yapılacak olan devre mülklere iki kat personel alımı gerçekleştirilecek. Bu iş alımlarını ilçemizden alacaklar" şeklinde cevap verdi.

Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Ayrancı, Meclis Başkanı Aydın Taşbaşı ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Ünsal Sertoğlu'nun odalarını ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirerek başarılar diledi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sertoğlu Ptso'yu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement