Sezai Karakoç'ta Karne Coşkusu - Son Dakika
Güncel

Sezai Karakoç'ta Karne Coşkusu

Sezai Karakoç\'ta Karne Coşkusu

Esenler Sezai Karakoç Bilgi ve Hikmet Evi öğrencileri yarıyıl kapanış programında birbirinden farklı gösteriler sunarak yeteneklerini sergilediler.

22.01.2016 12:08  Güncelleme: 12:09

Öğrencilerin performansı izleyenlerden tam not aldı.

Sezai Karakoç Bilgi ve Hikmet Evi 2015-2016 Eğitim Öğretim Yarıyılı Kapanış Programı ve Karne Şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen programa; Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Taşçı, Belediye Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Cemal Bolat, öğretmenler, öğrenci ve veliler katıldı.

4 YILDA 5 BİNİ AŞKIN ÖĞRENCİ

Öğrencilerin Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programın açılış konuşmasını Sezai Karakoç Bilgi ve Hikmet Evi Müdürü Emrah Sevinç yaptı. Sevinç, "Burada bu yıl 18 öğretmenimizle, 42 dalda, 458 öğrenciye eğitim verdik. 4 yılda 5 bin 568 öğrenciye ulaştık" dedi.

KÜLTÜRE YATIRIM MUTLULUK VERİCİ

Programda konuşan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, kültüre yatırım yapmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, "Bugün Esenler İstanbul standartları açısından Türkiye'de herkesin konuştuğu bir ilçe oldu. Yatırımlarımıza baktığımızda en çok gençlik ve bilgi evlerini açtığımızda mutlu oluyoruz. Bu merkezleri açarken istiyoruz ki, çocuklarımız vatanını, milletini, medeniyetini bilsin ve korusun. Kültür merkezlerimizde ve bilgi evlerimizde 20 bin çocuğumuza eğitim veriyoruz. Böylece Allah'ın izniyle bir yandan mekânı diğer yandan da gelecek nesillerimizi imar ediyoruz" diye konuştu.

BAŞARI MADALYALANDI

Göksu konuşmasının ardından Sezai Karakoç Bilgi ve Hikmet Evi'nde düzenlenen deneme sınavlarında başarılı olan öğrencilere madalyalarını taktı. Öğrenciler de Başkan Göksu'ya plaket takdim etti.

İZLEYENLERDEN TAM NOT

Programda öğrenciler İlahiler okudu, gitar ve bağlamadaki yeteneklerini sergilediler. "Mehmet Âkif'i Anlamak" adlı tiyatro oyunuyla milli şairi andılar. Çocukların gösterileri izleyenlerden tam not aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sezai Karakoç'ta Karne Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement