Şırnak, Nusaybin ve Yüksekova'da 15 PKK'lı Terörist Etkisiz Hale Getirildi - Son Dakika
Güncel

Şırnak, Nusaybin ve Yüksekova'da 15 PKK'lı Terörist Etkisiz Hale Getirildi

İmha edilmiştir.

05.04.2016 13:58

İmha edilmiştir.

Irak Kuzeyi Kandil bölgesinde, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce kullanıldığı tespit edilen silah mevzi, sığınak, barınak ve mağaralar, icra edilen hava harekatı ile imha edilmiştir.

Hakkari/ Yüksekova'da icra edilen arazi aramasında, bölücü terör örgütü mensuplarınca tuzaklanarak araziye yerleştirildiği tespit edilen bir adet el yapımı patlayıcı imha edilmiştir.

Diyarbakır/ Kulp'da icra edilen operasyonda, bir bölücü terör örgütü mensubu terörist cesedi ile birlikte, bir adet AK-47 Kaleşnikof piyade tüfeği, beş adet dolu şarjör, iki adet el bombası, bir adet telsiz, iki adet el yapımı patlayıcı, iki adet sırt çantası, bir adet dürbün ve yaşam malzemesi ele geçirilmiştir.

Şırnak/İdil'de icra edilen arazi aramasında, bölücü terör örgütü mensuplarınca tuzaklanarak araziye yerleştirildiği tespit edilen bir adet el yapımı patlayıcı imha edilmiştir.

Muş/ Hasköy'de icra edilen operasyonda, 250 g C4 patlayıcı, bir adet el telsizi, 49 adet Kaleşnikof piyade tüfeği fişeği, 42 adet Bixi fişeği, dokuz adet elektrikli fünye, bir adet güneş paneli, bir adet uyku tulumu ele geçirilmiştir. - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şırnak, Nusaybin ve Yüksekova'da 15 PKK'lı Terörist Etkisiz Hale Getirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement