Söke Rotary Kulübü Tarım Fuarında Kansere Dikkat Çekecek - Son Dakika
Yerel

Söke Rotary Kulübü Tarım Fuarında Kansere Dikkat Çekecek

Söke Rotary Kulübü Tarım Fuarında Kansere Dikkat Çekecek

Söke Rotary Kulübü bu yıl 21.si gerçekleşecek Söke Tarım Sanayi Ticaret Sergi ve Panayırında çok anlamlı bir stant açacak.

08.09.2014 10:08  Güncelleme: 10:14

Söke Rotary Kulübü bu yıl 21.'si gerçekleşecek Söke Tarım Sanayi Ticaret Sergi ve Panayırı'nda çok anlamlı bir stant açacak.

Kolon ve meme kanserine dikkat çekmek ve farkındalığı arttırmak için kurulacak olan stantta dev bağırsak tüneli ile görsel sunum yapılacak. 11-14 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek Söke Tarım Sanayi Ticaret Sergi ve Panayırı'nda kurulacak stantta kolon ve meme kanserinin belirtileri görsel ve uygulamalı olarak anlatılacak, katılımcılara bilgiler verilecek. Denizli Rotary Kulübü koordinatörlüğünde Türkiye'nin çok yerinde açılan stant, Söke Rotary Kulüp tarafından Sökelilerle de buluşturulacak. Kanserle Dans Derneği, Roch, Sögiad ve Uluslararası Özel Söke Hastanesi tarafından da destek verilen etkinliğe tüm Söke halkı davet ediliyor.

Rotary Kulübü tarafından gerçekleştirilen "Bugün bir saat, yarın bir hayat" adlı projesi kapsamında açılacak stanttın önemine değinen Söke Rotary Kulübü Başkanı Halil Karaaslan; "Kanserden korkmamak, geç kalmaktan korkmak gerekiyor. Bu nedenle kanser tedavilerinde erken teşhis çok önemli. Söke Tarım Fuarı içinde yer alacak standımızda insanların vücutlarını iyi tanımalarını sağlamak, farkındalık yaratmak, kanser ve belirtileri hakkında bilgi verilecek. Görselliklerle gerçekleşecek bu önemli etkinliğe kadın ve erkek tüm halkımızı bekliyoruz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Söke Rotary Kulübü Tarım Fuarında Kansere Dikkat Çekecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement