Seyir halindeki minibüs şoförü, yolcu tarafından silahla vurularak öldürüldü - Son Dakika
3. Sayfa

Seyir halindeki minibüs şoförü, yolcu tarafından silahla vurularak öldürüldü

Pendik'te seyir halindeki minibüs şoförü, yan koltuğunda oturan kimliği belirsiz şahıs tarafından silahlı saldırıya uğradı. Şoförün hayatını kaybetmesi sonucu kontrolden çıkan minibüs, duvara çarparak durabildi.

17.07.2021 21:13  Güncelleme: 23:13

Pendik ilçesi Yenişehir Mahallesi Reyhan Caddesi'nde saat 19.30 sularında meydana gelen olayda, 34 M 5122 plakalı minibüs şoförü Servet Karaaslan, çevredeki vatandaşların iddiasına göre seyir halindeyken, yanında oturan kimliği belirsiz şahsın silahlı saldırısına uğradı. Ağır yaralanan Servet Karaaslan direksiyon hakimiyetini kaybedince duvara çarptı.

ZANLI, OTOMOBİLLE OLAY YERİNDEN KAÇTI

Minibüs şoförünün ağır yaralanmasına sebep olan kimliği belirsiz silahlı saldırgan, iddiaya göre dolmuştan inip gri renkteki bir otomobile binerek olay yerinden hızlıca kaçtı. Servet Karaaslan, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

"MİNİBÜS DUVARA ÇARPTI"

Olay anına tanıklık eden çevredeki vatandaş Yasemin Tütün, "Araç yoldan geliyordu, ben kaldırımdaydım. 1 el silah sesi duydum. Minibüs sendeleyerek sağa sola gitmeye başladı. Daha sonra iki el daha silah sesi duydum. Minibüs karşı duvara çarptı. Şoförün yanındaki camdan beyaz tişörtlü biri aşağıya atladı. Sonra gri renkte bir arabaya binerek olay yerinden kaçtı. 3-4 el silah sesi duyduk" dedi.

Saldırganın yakalanması için polis çalışma başlattı.

Seyir halindeki minibüs şoförü, yolcu tarafından silahla vurularak öldürüldü
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Seyir halindeki minibüs şoförü, yolcu tarafından silahla vurularak öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Muharrem Özel: Minübüs şöförleri müşteriye insan mugamelesi yapmıyor gözlerini para bürümüş şöförlük yapacak olan kişi sertifikası olması gerekiyor münübüsçüler ve taksiciler çete örgütü gibi bi olay olsa karfa sürüleri gibi toplanıyorlar 29 9 Yanıtla
  • Dilek Aktasa: Yapmadığın kötülük kalmadı insanlara iftira atmak kolaydı dimi bak kendi pisliğinde boğuldun. İlahi adalet bu olsa gerek . 12 7 Yanıtla

Advertisement