Sp Hacılar Belediye Başkan Adayı Erdal Altun'dan Seçim Değerlendirmesi - Son Dakika
Yerel

Sp Hacılar Belediye Başkan Adayı Erdal Altun'dan Seçim Değerlendirmesi

SP Hacılar Belediye Başkan Adayı Erdal Altun, yaptığı yazılı açıklama ile seçimi değerlendirdi.

07.04.2014 13:50

SP Hacılar Belediye Başkan Adayı Erdal Altun, yaptığı yazılı açıklama ile seçimi değerlendirdi.

Altun, "Hacılar ilçemizde çok hareketli ve bir o kadar da bereketli bir seçim dönemi geçirdiğimize inanıyorum. İlçemizin temel meselelerine değinilen, sosyal ve kültürel ihtiyaçlarının da gündeme geldiği, saygın projelerin üretildiği, birlik ve beraberlik mesajları verilerek ve her fırsatta hayırlar getirmesi temenni edilerek tamamlanan bir kampanya dönemiydi" ifadesinde bulunduğu değerlendirmesine şu şekilde devam etti:

Tabi gönül kazanmak ve hizmet etmek isterdi. Fakat olanda hayır vardır diyerek yeni seçilen ekibe Allah'tan başarılar ve kolaylıklar diliyorum. İlçemizin gıpta ile baktığımız diğer ilçeler gibi olması için dua ediyorum. Seçim dönemi boyunca bilerek veya bilmeyerek yaptığımız hatalardan ve üzdüklerimizden dolayı özür diliyorum, haklarını helal etmelerini rica ediyorum. Bizlere oy veren, vermeyen tüm hemşerilerimize gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum. Hacılarlımızın suyunun sert olduğunu bu vesile ile bir kez daha görmüş olduk. Şahsım adına hizmet için gerektiğinde elini taşın altına koymanın gerekliliğine inanarak bir vazifeyi eksiği ile fazlası ile yapmaya gayret göstermiş bir kardeşiniz olarak anılmak isterim. Bundan sonrada bu minvalde verilecek herhangi bir görevden kaçmayacağımı belirtmek isterim. Önemli olanın, insanlarımız için bir şeyler yapabilmek ve hayırlı işlerde pay sahibi olarak hakkın huzuruna gidebilmek diye düşünüyorum.

Bu vesile ile İlçemiz belediye başkanı seçilen sayın Doğan Ekici bey ve ekibine görevlerin de başarılar diliyorum. Kuvvet ve kudret sahibi Cenab-ı Hakkın kul hakkından uzak, emanete hıyanet etmeyen, eşit ve adil olan, daima ileriyi düşünen ve nesillerimizin selameti için çalışan kullarından eylemesi için dua ediyorum." - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sp Hacılar Belediye Başkan Adayı Erdal Altun'dan Seçim Değerlendirmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement