Tane Tane Toplayıp Tekerlekli Sandalye Aldılar - Son Dakika
Yerel

Tane Tane Toplayıp Tekerlekli Sandalye Aldılar

Tane Tane Toplayıp Tekerlekli Sandalye Aldılar

Nazilli Zübeyde Hanım Anaokulu, engellilere destek olmak amacıyla topladıkları yaklaşık 250 kilogram mavi kapağı Nazilli Belediyesine getirerek, Başkan Vekili Deniz Depboylu’ya teslim etti.

30.05.2014 10:58

Nazilli Zübeyde Hanım Anaokulu, engellilere destek olmak amacıyla topladıkları yaklaşık 250 kilogram mavi kapağı Nazilli Belediyesine getirerek, Başkan Vekili Deniz Depboylu'ya teslim etti.

Zübeyde Hanım, Kuyucak Merkez ve Kuyucak Horsunlu Anaokulları tarafından bir sosyal sorumluk anlayışı ile engelli vatandaşlara destek olmak için başlatılan Mavi Kapak Toplama kampanyasında toplanan yaklaşık250 kilogram kapağı, Zübeyde Hanım Anaokulu Müdürü Hicran Toprakçı, Müdür Yardımcısı Fatih Gişi, Öğretmenler Esengül Sayar, Hülya Sarıkaya ve Esin Sezgin Belediye Başkan Vekili Deniz Depboylu'ya teslim ettiler.

'Bir su şişesinin kapağı ile bir engellinin hayatı değişebilir ve umuda dönüşebilir' diyerek çıktıkları yolda mavi kapak toplayarak bir engelliyi sevindirecekleri için mutlu olduklarını ifade eden Zübeyde Hanım Anaokulu Müdürü Hicran Toprakçı; "Minik öğrencilerimizle birlikte topladığımız kapaklarla bir engelliyi sevindireceğimiz için mutluyuz. Okul öğretmenlerimiz başta olmak üzere öğrencilerimize, velilerimize ve Nazilli Belediyesine teşekkür ediyorum" dedi. Toprakçı, Nazilli Belediyesi'nin bugüne kadar duyarlılık göstererek engellilere sahip çıkmasından dolayı Belediye Başkanımız Haluk Alıcık'a ve Belediye çalışanlarına ayrıca teşekkür etti.

Nazilli Belediye Başkan Vekili Deniz Depboylu da; "Bu kampanyaya katkı sağlayan tüm Anaokulu öğretmen, öğrenci ve öğrenci velilerine engelli vatandaşlarımıza karşı bu duyarlı davranışlarından dolayı tüm engelliler adına teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

'BABAM BU ARACI GÖRÜNCE ÇOK SEVİNECEK'

Altıntaş Mahallesinde oturan Mustafa Algun, yürüyemediği için Nazilli Belediyesince tedarik edilen engelli aracını almak üzere Altıntaş Mahallesi Muhtarı Şükrü Ustaoğlu ve Mustafa Algun'un kızı Ayşe Algun Nazilli Belediyesine gelerek engelli Mustafa Algun'a verilmek üzere Nazilli Belediyesinin tedarik ettiği engelli aracını teslim aldılar. Engelli aracını teslim alan Ayşe Algun babasının uzun zamandır engelli aracına ihtiyacı olduğunu söyleyerek, "Kapak toplayarak bu aracın alınmasında emeği geçen tüm anaokullarımıza ve bu aracın bize verilmesini sağlayan Nazilli Belediye Başkan vekilimiz Deniz Depboylu'ya çok teşekkür ediyorum. Babam bu aracı görünce çok sevinecek. Allah hepinizden razı olsun" ifadelerini kullandı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tane Tane Toplayıp Tekerlekli Sandalye Aldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement