Tapu ve Kadastro 13. Bölge Müdürlüğü Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Tapu ve Kadastro 13. Bölge Müdürlüğü Toplantısı

Tapu ve Kadastro 13. Bölge Müdürlüğü Toplantısı

Tapu ve Kadastro 13. Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Tapu ve Kadastro müdürleri Mersin’de bir araya geldi.

27.04.2014 11:03

Tapu ve Kadastro 13. Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Tapu ve Kadastro müdürleri Mersin'de bir araya geldi. 2 gün süren eğitim çalışmasında katılımcılara; 'Değişim Yönetimi ve Liderlik', 'Süreç Yönetimi ve İyileştirme Yönetimi' gibi konularda eğitimler verildi.

Mersin'in Erdemli ilçesine bağlı Ayaş'ta yer alan Royal Sebaste Otel'de gerçekleştirilen eğitim etkinliğine; Gaziantep 13. Bölge Müdürlüğü'ne bağlı olan Gaziantep, Kilis, Kahramanmaraş ile birlikte söz konusu illere bağlı Nizip, İslahiye, Çerit, Şehitkamil, Araban, Musabeyli, Karkamış, Polateli, Türkoğlu, Yavuzeli, Elbistan, Pazarcık, Afşin, Onikişubat, Dulkadiroğlu, Elbeyli, Andırın ve Göksun ilçelerinde görevli tapu ve kadastro müdürleri katıldı.

Gaziantep Tapu ve Kadastro ve 13. Bölge Müdürü Kemal Taşdemir ile bölge müdür yardımcıları Cuma Erol ve Osman Sara'nın da hazır bulunduğu etkinlikte katılımcılara; 'Dokümantasyon Uygulamaları', 'İç Tetkik Eğitimi ve Kalite Sorumlularının Görevleri', 'Süreç Yönetimi ve İyileştirme Teknikleri', 'Temel Kalite Kavramları', 'Değişim Yönetimi ve Liderlik' ile 'İyileştirme Takımları' konusunda eğitimler verildi. Eğitimler; Ferhan Konuş, Gülnaz Kartal, Mahmut Zencirci, Ahmet Ünal ve Mehmet Kümet tarafından verildi.

İki gün süren eğitim çalışmalarını değerlendiren Gaziantep Tapu ve Kadastro ve 13. Bölge Müdürü Kemal Taşdemir, kurum bünyesinde görev yapan kamu çalışanlarına, çağın gerektirdiği noktasında eğitimler verip, hizmet kalitesini arttırmaya çalıştıklarını dile getirdi. Taşdemir, eğitim çalışmasına ev sahipliği yapan Royal Sebaste Otel Genel Müdürü Nebil Kavvasoğlu'na da teşekkür etti. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tapu ve Kadastro 13. Bölge Müdürlüğü Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement