TBB Başkanı Feyzioğlu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

TBB Başkanı Feyzioğlu Açıklaması

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, "Uyuşturucu ile mücadele Türkiye'de her vatandaşın, her kurumun, her sivil toplum örgütünün öncelikli görevleri içindedir" dedi.

14.03.2015 16:13

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, "Uyuşturucu ile mücadele Türkiye'de her vatandaşın, her kurumun, her sivil toplum örgütünün öncelikli görevleri içindedir" dedi.

Feyzioğlu, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Tepebaşı Belediyesi, Odunpazarı Belediyesi, Eskişehir Barosu ve Eskişehir Kent Konseyince uyuşturucuyla mücadele amacıyla başlatılan "Hayat Ağacı Projesi" tanıtım etkinliği öncesinde yaptığı açıklamada, projede emeği geçenlere teşekkür etti.

Bu projenin uyuşturucuyla mücadelede farkındalık yaratma projesi olduğunu belirten Feyzioğlu, şunları kaydetti:

"Uyuşturucu ile mücadele Türkiye'de her vatandaşın, her kurumun, her sivil toplum örgütünün öncelikli görevleri içindedir. Bu çerçevede Türkiye Barolar Birliği de barolarla el ele uyuşturucu ile mücadelede bir taraftan farkındalık yaratmak, diğer taraftan uyuşturucu müptelalarının ihtiyaç duydukları tedaviyi alabilmeleri için güvenli bir köprü oluşturmak üzere taşın altına elini sokmuştur. Hep birlikte olursak başaracağımıza inanıyoruz. Her türlü siyasi parti kaygısının dışında, tamamen gençler, çocuklar ve milletimiz için bir projedir. Her kesimden verilen desteğe ayrı ayrı teşekkür ederim."

Konuşmanın ardından etkinliğin yapılacağı salona geçen Feyzioğlu, projede emeği geçen avukatları sahneye davet etti.

Etkinlik, protokol konuşmalarının ardından tiyatro gösterisiyle sona erdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel TBB Başkanı Feyzioğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement