Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Yıldız, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yılmaz'ı ziyaret etti.

08.03.2014 11:18

Tekirdağ Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Murat Yıldız, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Yılmaz'ı ziyaret etti.

Tekirdağ Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yıldız, Meclis üyeleri ile birlikte, Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Yıldız ile bir süre görüşen Yılmaz, ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, Tekirdağ Kent Konseyi Engelliler Meclisi'nin yapacağı tüm projelere destek vermeye hazır olduklarını kaydetti.

Yıldız da, Aile ve Sosyal Politikalar Tekirdağ İl Müdürlüğüne yeni atanan Hasan Yılmaz'a görevinde başarılar diledi.

Tekirdağ'da elektrik kesintisi

Tekirdağ'ın, Hayrabolu, Muratlı, Çorlu ve Çerkezköy ilçelerinin bazı mahallerinde elektrik kesintisi uygulanacak.

Trakya Elektirk Dağıtım A.Ş'den (TREDAŞ) yapılan yazılı açıklamada, Hayrabolu İlçesi'nde İlyas Mahallesi ve Alpullu Caddesinde yarın saat 09: 00'dan 17: 00'ye kadar 8 saat süre ile elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.

Açıklamada, Muratlı ilçesine bağlı Balabanlı ve Çevrimkaya köylerinde yarın 15: 00 ile 15: 30 saatleri arasında, Çorlu'da, Marmaracık Motor Yerleri Mevkisinde bulunan Raifoğlu, Sağlık Petrol, Kamyon Garajı, İstikbal Mobilya, Tuga Kimya, Yıldız Makina'da yarın 09: 30 ile 12: 30 saatleri arasında, Çerkezköy'de de, Alkan Makina ve Honbar Hidrolik fabrikalarında 09: 00 ile 15: 00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacağı ifade edildi.

Tekirdağspor Başkanı Çebi, Tekirdağ Belediye Başkanı Dalgıç'ı ziyaret etti

Tekirdağspor Kulübü Başkanı Orhan Çebi, Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç'ı makamında ziyaret etti.

Tekirdağ Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette Çebi ile bir süre görüşen Dalgıç, başarılarından dolayı Tekirdağsporlu yöneticileri ve futbolcuları kutladı.

Şampiyonluğa oynayan takımların kendi tesislerinin olması gerektiğini belirten dalgıç, "Yaptığımız bazı düzenlemelerle Tekirdağspor'un önünü açtık. Tekirdağspor daha fazla desteği hak ediyor ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi kurulunca da daha fazla desteği alacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı. - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement