Trabzonspor-Kasımpaşa Notları - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor-Kasımpaşa Notları

Trabzonspor-Kasımpaşa Notları

TRABZONSPOR Teknik Direktörü Ersun Yanal, Kasımpaşa karşısında beklenene yakın bir 11'le sahaya çıktı.

20.08.2016 19:49

TRABZONSPOR Teknik Direktörü Ersun Yanal, Kasımpaşa karşısında beklenene yakın bir 11'le sahaya çıktı. Yanal, tek sürpriz olarak sol bekte İbanez'in yerine Güray'a forma verirken, kalede Onur, savunmada Zeki, Uğur, Durica, Güray, önlerinde Okay ve Onazi, ileride ise Mehmet Ekici, Castillo ve Yusuf Erdoğan görev yaptı. Deneyimli teknik adam, forvette ise Muhammet Demir'e şans tanırken, yeni transfer Hyun-Jun Suk yedek kulübesinde yer aldı.

N'DOYE KADROYA GİREMEDİ

Trabzonspor'da yeni sezon öncesi kadro dışı bırakıldıktan sonra yeniden takımla birlikte çalışmalara dahil edilen Dame N'doye, Kasımpaşa maçının 18 kişilik kadrosunda yer almadı. Kamp performansıyla Teknik Direktör Ersun Yanal'ı memnun eden N'doye ile yıllık ücretinde indirime gitmesi beklenirken, forvet oyuncusunun Kasımpaşa mücadelesinde kadroda yer almadı.

15 TEMMUZ DEMOKRASİ ŞEHİTLERİ UNUTULMADI

Trabzonspor-Kasımpaşa mücadelesine iki takım futbolcuları da ellerinde '15 Temmuz Demokrasi şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz' yazılı pankartla sahaya çıktı. Ardından ise saygı duruşunda bulunuldu.

GEÇEN YILKİ KASIMPAŞA MAÇINDAN TEK İSİM 11'DE

Trabzonspor'un 2016-17 sezonun ilk haftasında Kasımpaşa ile oynadığı maçın ilk 11'inde, geride kalan sezonun son haftasında oynadığı maçtan tek isim yer aldı.

2015-16 sezonunun kapanış maçını Kasımpaşa ile oynayan bordo mavililer, bu maçı 6-0 kaybetmişti. Yeni sezonun ilk haftasında da Kasımpaşa ile karşılaşan bordo mavililerde yenilenen kadroda geçen yılki kadrodan yalnızca Okay Yokuşlu ilk 11'de görev aldı.

AVNİ AKER'DE SON MAÇLAR

Süper Lig'in 7'nci haftasında Akhisar Belediyespor ile oynanacak karşılaşmayı Akyazı Stadı'nda oynamayı planlayan Trabzonspor, Avni Aker'e veda ediyor. Cezası nedeniyle Kasımpaşa maçında seyircisinden yoksun mücadele eden bordo mavililer, 3'üncü haftada oynanacak Osmanlıspor karşılaşmasında da taraftarının desteğinden mahrum kalacak. 5'inci haftada Avni Aker'deki Atiker Konya maçında da tribün cezası nedeniyle geride kalan sezonun 30'uncu haftasında oynanan Fenerbahçe maçına gelen taraftarlar yer alamayacak.

CEZA NEDENİYLE TRİBÜNLER BOŞ KALDI

Trabzonspor, geride kalan sezonun 30'uncu haftasında oynanan Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar nedeniyle aldığı 4 maçlık seyircisiz oynama cezasından kalan 2 maçlık ceza nedeniyle Kasımpaşa karşısına taraftarından yoksun çıktı. Karşılaşmaya Kasımpaşa taraftarları ise ilgi göstermedi. Boş tribünlere Trabzonspor ve Türk bayrakları asıldı.

GÜNEY KORELİ GAZETECİLER SUK'U TAKİP ETTİ

Trabzonspor'un Porto'dan 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattığı Hyun-Jun Suk takip altında. Bordo mavililerde Kasımpaşa maçının 18 kişilik kadrosunda yer alan forvet oyuncusunu, Güney Kore'den iki gazetecinin takip etmesi dikkat çekti.

USTA VE YÖNETİM AKYAZI'YI ZİYARET ETTİ

Trabzonspor'da Başkan Muharrem Usta ve beraberindeki yöneticiler Kasımpaşa maçı öncesi yapımı devam eden Akyazı Stadı'nı ziyaret etti. Burada bir takım incelemelerde bulunan Usta ve yöneticiler, çalışmalar hakkında bilgi topladı. - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonspor-Kasımpaşa Notları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement