Tüed Üyelerinden Şehitler Parkı'na Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Tüed Üyelerinden Şehitler Parkı'na Ziyaret

Tüed Üyelerinden Şehitler Parkı\'na Ziyaret

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Mersin Şube Başkanı Semiha Tokadlı, dernek üyeleri ile birlikte hafta sonunda açılışı yapılan merkez Mezitli ilçesindeki Şehitler Parkı'nı ziyaret etti.

19.11.2013 10:41

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Mersin Şube Başkanı Semiha Tokadlı, dernek üyeleri ile birlikte hafta sonunda açılışı yapılan merkez Mezitli ilçesindeki Şehitler Parkı'nı ziyaret etti. TÜED üyelerine Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım da eşlik etti.

Mezitli Belediyesi tarafından yaptırılan Şehitler Parkı'nı gezen TÜED heyetine bilgi veren Başkan Yıldırım, "Burada 29 şehidimizin adı var. Bu parkı yapmaktaki amacımız şehitlerimiz için eksiksiz görevimizi yerine getirmek, şehitlerimizin anısını yaşatmaktı. Anıtları şehit oldukları tarihe göre sıraladık. Bu parkımızın çevresine kameriyeler yerleştirdik ki, buraya ziyarete gelen şehit yakınlarımız ve vatandaşlarımız rahatlıkla dinlensinler, şehitlerimiz için dualarını yapabilsinler. Burada yaptığımız 29 anıtın yanına bir de boş anıt koyduk ki, bu anıt hep boş kalsın, bir daha şehit acısı yaşamayalım" dedi.

TÜED Şube Başkanı Tokadlı da "Sayın başkanım dürüst bir insanın verdiği emek burada verdiğiniz emek. Çalışmalarınızı yakından takip ediyorum. Bu yaptığınız hizmet ne kadar güzel bir hizmet, ne kadar güzel bir çalışma. Bu örnek çalışma için başkanımızı kutluyoruz" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tüed Üyelerinden Şehitler Parkı'na Ziyaret - Son Dakika


Advertisement