Milas'ta Türk Polis Teşkilatının 169. Yıl Dönümü Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Milas'ta Türk Polis Teşkilatının 169. Yıl Dönümü Kutlandı

Milas'ta Türk Polis Teşkilatının 169. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlamalar düzenlendi.

10.04.2014 14:27  Güncelleme: 14:25

Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıldönümü Marmaris'te kutlandı.

Atatürk Meydanı'nda düzenlenen törene, Marmaris Kaymakamlığı görevine vekalet eden Muğla Vali Yardımcısı Kamil Köten, Marmaris Emniyet Müdürü Ertan Sarıkaya, bazı siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle ilçede görevli polisler katıldı. Saydı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Emniyet Müdürü Sarıkaya, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Sarıkaya, konuşmasında, Emniyet Teşkilatı'nın Cumhuriyet'in yılmaz ve sarsılmaz savunucusu olduğunu söyledi. Sarıkaya, şöyle konuştu:

"Türk polisi her zaman olduğu gibi bugün de vatandaşlarımızın güvenliğini sağlamak, toplumun huzur ve emniyetini sürdürmek, temel hak ve hürriyetlerin kullanılmasını güvence altına almak, hukukun üstünlüğünü korumak, insan haklarının maksimum seviyede yaşanması hususunu gözetmek, suç ve suçlularla mücadele etmek, bizlere bıraktığın en büyük eserin olan Türkiye Cumhuriyeti'ni sonsuza kadar yaşatmak ve gerektiğinde bu kutsal görevler uğruna canını seve seve feda etme pahasına görev yapmak azim ve kararlılığı içerisindedir."

Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıldönümü dolayısıyla ilkokul öğrencileri arasında düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmalarında birinci olan öğrencilere ödülleri verildi.

Törenin ardından polis araçları, sirenler çalarak ilçe turu attı. İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde tebriklerin kabul edilmesinin ardından kutlama etkinliği tamamlandı. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Milas'ta Türk Polis Teşkilatının 169. Yıl Dönümü Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement