Van'da Yamaç Paraşütü - Son Dakika
Güncel

Van'da Yamaç Paraşütü

Van\'da Yamaç Paraşütü

Van'ın Tuşba İlçesi Belediyesi ile Türk Hava Kurumu (THK) tarafından, Vanlıların yamaç paraşütü ile tanışmalarını sağlamak amacıyla yamaç paraşütü gösterisi yapıldı.

27.09.2014 17:19

Van'ın Tuşba İlçesi Belediyesi ile Türk Hava Kurumu (THK) tarafından, Vanlıların yamaç paraşütü ile tanışmalarını sağlamak amacıyla yamaç paraşütü gösterisi yapıldı.

Tuşba Belediyesi ile THK Van Şube Başkanlığı tarafından ortaklaşa düzenlenen yamaç paraşütü gösterisi Dağönü Mahallesi Görendağı yamaçlarında gerçekleştirildi. Gösteriye Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe, meclis üyeleri, THK'dan yamaç paraşütçüleri katılırken, civar köy ve mahallelerden gelen vatandaşlar da gösteriyi ilgi ile izledi.

Paraşütçüler, Görendağı'ndan Van Gölü sahiline doğru uçuş gerçekleştirdi. Başarılı bir şekilde gerçekleşen paraşüt gösterisi sonrası açıklama yapan Tuşba İlçe Belediye Başkanı Özgökçe, gösterinin şenlik havasında geçtiğini söyleyerek, yamaç paraşütü sporunun Van Gölü'ne büyük bir kıyı şeridi bulunan Tuşba İlçesi'nin sahip olduğu avantajları ulusal ve uluslararası platformda duyurulması için gayret ve emek sarf ettiklerini belirtti.

Bu yıl ilk kez düzenlenen uçuşlarda olumlu sonuçlar aldıklarını da ifade eden Özgökçe, Görendağı'nın Van'ın yanı sıra çevre iller için de önemli bir kazanım olacağını vurguladı. - Van

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Van'da Yamaç Paraşütü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement