Y. Selim'de Ramazan Bereketi - Son Dakika
Güncel

Y. Selim'de Ramazan Bereketi

Yavuz Selim Mahallesi sakinleri, Gebze Belediyesi geleneksel iftar sofrasında buluştu. Eş, dost, akraba ve komşular aynı sofra etrafında birlikte oruç açtı

23.07.2014 11:27

GENİŞ KATILIM

Gebze Belediyesi'nin iftar sofrası Yavuz Selim Mahallesi'nde kuruldu. Yavuz Selim İlköğretim Okulu bahçesinde verilen iftar yemeğinde, mahalle sakinleri aynı sofra etrafında oruçlarını açtı. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in ev sahipliğinde düzenlen iftara AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, İlçe Kadın Kolları Başkanı Vasfiye Aydın, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Samet Coşkun, belediye başkan yardımcıları Nilay Ayran, Engin Güzel, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

ORTAK ACILARIMIZ

Ramazan ayının bereket, paylaşma ve rahmet ayı olduğunu dile getiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker; vatandaşların Kadir gecesini ve Ramazanlarını tebrik etti. Konuşmasında Gazze'de yaşanan insanlık dramına da değinen Başkan Köşker, " Filistin'de, Gazze'de İsrail terörüyle katledilen kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Yaşanan acılar ortak acılarımız. İslam coğrafyasında akan kan ve yaşananlar nedeniyle Ramazanı buruk geçiriyoruz. Bölgede akan kanın durması için dualarımızı esirgemeyeceğiz" dedi.

GÜZELLİKLER YAŞATILIYOR

Ramazanın güzelliklerinin Gebze'de paylaşıldığını yaşatıldığını vurgulayan Başkan Köşker, iftar sofralarının mahallede komşuları ve akrabaları buluşturan birer Halil İbrahim sofralarına dönüştüğünü de sözlerine ekledi. Konuşmanın ardından yapılan duayla oruçlarını açan Yavuz Selim sakinleri çocuklar için özel olarak hazırlanan Hacivat ve Karagöz oyununu ilgiyle izledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Y. Selim'de Ramazan Bereketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement