Yalova Valisi'nin Bir An Önce Görevden Alınmasını İstiyoruz - Son Dakika
Güncel

Yalova Valisi'nin Bir An Önce Görevden Alınmasını İstiyoruz

Yalova Valisi\'nin Bir An Önce Görevden Alınmasını İstiyoruz

CHP Genel Başkan Yardımcısı Akkaya: 7 Haziran seçimleri sonrasında iktidar olacağız (ek) 'YALOVA VALİSİ'NİN BİR AN ÖNCE GÖREVDEN ALINMASINI İSTİYORUZ' Kocaeli'den Yalova'ye geçen ve CHP İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Akkaya, Vali Selim Cebiroğlu'nun öğrencilerin önünde azarlayıp dışarı çıkmasını istediği ileri sürülen matematik öğretmeni Halil Serkan Öz'ün, sendikalar tarafından kendisine destek için düzenlenen 'Öğretmene Saygı Mitingi'nde yaşamını yitirmesi olayını değerlendirdi.

08.04.2015 18:45

CHP Genel Başkan Yardımcısı Akkaya: 7 Haziran seçimleri sonrasında iktidar olacağız (ek)

'YALOVA VALİSİ'NİN BİR AN ÖNCE GÖREVDEN ALINMASINI İSTİYORUZ'

Kocaeli'den Yalova'ye geçen ve CHP İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Akkaya, Vali Selim Cebiroğlu'nun öğrencilerin önünde azarlayıp dışarı çıkmasını istediği ileri sürülen matematik öğretmeni Halil Serkan Öz'ün, sendikalar tarafından kendisine destek için düzenlenen 'Öğretmene Saygı Mitingi'nde yaşamını yitirmesi olayını değerlendirdi. Konunun takipçisi olduklarını belirten Akkaya, "Burada emeğe değer verilmeyen bir ildeyiz. Halil öğretmenin vefatından çok az bir zaman geçti. Halil öğretmenimize Allah'tan rahmet diliyorum. Ailesi, sevenleri, bütün dostlarına sabırlar diliyorum. Umuyorum ki en kısa süre içerisinde burada adaletsizliği, insanı yok sayan uygulamalarıyla, insana değer vermeyen söylemleriyle Türkiye'nin gündemine oturan ve buraya yakışmayan Yalova Valisi'ni bir an önce görevinden alınmasını istiyoruz. Bunun da takipçisi olacağımızı ifade etmek isterim" dedi.

Sosyal paylaşım sitelerine getirilen yasaklarlara da değinen Akkaya, "Basının özgür olmadığı yerde demokrasi olmaz. Sosyal paylaşım sitelerinin kapanması 21. yüzyılda anlaşılır bir şey değildir. Bunlar ya teknolojiden anlamıyorlar ya kafaları başka bir şeye çalışmıyor. Siz 21. yüzyılda bunları kapatamazsınız. Böyle bir teknoloji imkanı yaratamazsınız. Bu yüzden bir şekilde sosyal paylaşım siteleri açılır, o ayrı bir mesele ama buradaki uygulama tamamen sansürcü bir yaklaşımın bir neticesidir. Bu kabul edilebilecek bir durum değildir."

Akkaya, 7 Haziran seçimlerine az bir süre kaldığını dile getirerek, 11 Nisan'da İstanbul Kartal'da saat 13.00'te yapılacak 'İktidara Birlikte Yürüyoruz' mitingine Yalovalılar'ı davet ettiğini söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yalova Valisi'nin Bir An Önce Görevden Alınmasını İstiyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • akp: eğer vali görevden alınırsa bütün oylar mhp ye kaybedilen belediye seçimlerini unutmayın . . . . . . . f 0 0 Yanıtla
  • akp: Ben AKP li olarak diyorum eğer vali görevden alınmasa oy da yok.. 0 0 Yanıtla

Advertisement