Yapı Kredi, Anlık Borsa Verilerini Ücretsiz Sunmaya Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Yapı Kredi, Anlık Borsa Verilerini Ücretsiz Sunmaya Devam Ediyor

Yapı Kredi, 1 Eylül 2014 itibarıyla ücretlendirilmeye başlanan anlık Borsa İstanbul verilerini, müşterilerine ücretsiz olarak izleyebilme olanağı sunuyor.

07.09.2014 11:53

Yapı Kredi, 1 Eylül 2014 itibarıyla ücretlendirilmeye başlanan anlık Borsa İstanbul verilerini, müşterilerine ücretsiz olarak izleyebilme olanağı sunuyor. Banaka, hisse senedi işlemi yapan müşterilerinin "Borsacepte" ve "Online Analist" uygulamalarından izledikleri pay piyasası veri ücretini karşılıyor.

Yapı Kredi'den yapılan açıklamaya göre, Ipad, Iphone, Blackberry ve Android işletim sistemine sahip cihazlara yüklenebilecek "Borsacepte" uygulamasında kullanıcıların anlık veri yayını alabilmeleri ve portföylerine erişerek işlem yapmaları için "Online Analist" şifresi ile giriş yapmaları gerekiyor.

Borsa ve para piyasalarındaki veri ile haberlerin takip edilebileceği, analizlerin, karar vermeye yardımcı olacak araştırma raporlarının, anlık yorumların, alım satım emirlerinin en hızlı biçimde iletebileceği ve onayının alınabileceği "Online Analist" uygulamasına, Yapı Kredi bireysel internet bankacılığına giriş yaptıktan sonra hisse senetleri menüsünden erişilebiliyor. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yapı Kredi, Anlık Borsa Verilerini Ücretsiz Sunmaya Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement