CHP Kepez Belediye Başkan adayı Öner Açıklaması - Son Dakika
Yerel

CHP Kepez Belediye Başkan adayı Öner Açıklaması

CHP Kepez Belediye Başkan adayı Öner, "Belediye başkanlığı yaptığım dönemde Kepez'in tapu sorununun büyük bir kısmını çözdüm" dedi.

24.03.2014 16:25  Güncelleme: 12:18

CHP Kepez Belediye Başkan adayı Erdal Öner, seçim çalışmaları kapsamında Güneş, Ünsal, Altınova ve Ahatlı mahallelerinde vatandaşlarla biraraya geldi.

Öner, 30 Mart'ta önemli zafer yaşayacaklarını ve bu zaferi hep beraber kutlayacakların söyledi.

Yerel seçimler için aylardır çalıştıklarını belirten Öner, her gidilen yerde halktan destek görmelerinin gelecek için umut verici olduğunu ifade etti.

Sütçüler, Habibler ve Mehmet Akif Ersoy mahallelerinde metrekare fiyatları 300 ile 900 lira arasında değişen tapu satışları yapıldığını ifade eden Öner, bunların fiyatlandırmaları ve tapu paralarının büyük bir kısmının kendi döneminde ödendiğini kaydetti.

Vatandaşların yüksek bedelli tapu alımıyla ilgili bir yazı geldiyse itiraz haklarını kullanmaları gerektiğini vurgulayan Öner, "Seçimden sonra o fiyatlar yeniden gözden geçirilecek. Çünkü benim verdiğim fiyatlar 66 liraydı. Belediye başkanlığı yaptığım dönemde Kepez'in tapu sorununun büyük bir kısmını çözdüm. İnşallah önümüzdeki dönemde Kepez'de artık tapu sorunu kalmayacak" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP Kepez Belediye Başkan adayı Öner Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement