Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel, Gazipaşa ilçesinde partisinin düzenlediği mitinge katıldı.

28.03.2014 17:40

AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel, seçim çalışmaları kapsamında Gazipaşa ilçesinde düzenlenen mitingde halka seslendi.

Türel, Gazipaşa ilçesinde düzenlediği mitingde yaptığı konuşmada, Antalya'nın 539 köyüne daha önce yılda 10 milyon lira ödenek ayrıldığını, Büyükşehir Yasası ile artık köylerin 10 kat daha fazla ödenek alacağını söyledi.

Büyükşehir Yasası'na ilk karşı çıkanlar arasında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ın olduğunu belirten Türel, "Akaydın, biz Antalya'ya zor hizmet ediyoruz, Gazipaşa'ya nasıl hizmet edeceğiz" dediğini hatırlattı. Türel, Büyükşehir Yasası çıktıktan sonra Akaydın'ın köylere gitmeye başladığını iddia etti.

CHP'li Gazipaşa Belediye Başkanı Cemburak Özgenç ve Mustafa Akaydın'ın makam koltuklarının icra yoluyla satıldığını anlatan Türel, "Bunlar belediyedeki koltuğuna bile sahip çıkamadılar. Sadece Gazipaşa'da değil, Antalya'da da öyle oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı koltuğuna haciz geldi. 5 senelik belediye başkanısın. Yahu bir koltuğuna insan sahip çıkamaz mı? Yazıklar olsun. Yazıklar olsun" dedi.

Türel, 2B arazilerinin taksit sayısını 6 yıldan 10 yıla çıkarmak için gayret göstereceğini söyledi. "Arkanızda kapı gibi Menderes Türel var" diyen Türel, kimsenin halkı kendi arazisinden çıkartamayacağını, gerekirse araçların önüne yatarak bunu engelleyeceğini ifade etti.

Akaydın'ın projesi olmadığını iddia eden Türel, şöyle konuştu:

"(Menderes Türel'in İspanya Valencia'da villası var) dedi. Ben hayatımda Valencia'ya hiç gitmedim. Yahu bir bak ben oraya gitmiş miyim? Atıyorsan destekli at. (Eğer bunu kanıtlarsan o villayı sana vereceğim) dedim. Ama sen bunu ispatlayamazsan haysiyetsizsin, şerefsizsin dedim."

Mitinge AK Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak da katıldı. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement