Yıldız'dan Mgtc'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Yıldız'dan Mgtc'ye Ziyaret

Yıldız\'dan Mgtc\'ye Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Avukat Arif Yıldız, Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyet Başkanı Ahmet Keskin’i hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

07.07.2014 18:05

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Avukat Arif Yıldız, Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyet Başkanı Ahmet Keskin'i hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

MHP Battalgazi ve Yeşilyurt ilçe başkanları ile birlikte MGTC Başkanı Keskin ziyaret eden Yıldız, basının önemli olduğunu söyledi. Malatya'da hem yazılı hem görsel medyanın güçlü olduğunu anımsatan Yıldız, "Yerel basın güçlü olması demek, halkın daha iyi daha doğru haber alması demektir. Bunun için de yerel basın çalışanlarının daha güçlü ve nitelikli olmaları gerekiyor. Kurulan Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti de hem medyanın hem de çalışanların daha güçlü olmasına katkı sağlayacaktır" şeklinde konuştu.

MGTC Başkanı Ahmet Keskin ise cemiyetin ihtiyaçtan dolayı kurduklarını belirterek, mevcut cemiyetin bir araya gelen medya ve medya çalışanlarıyla güçlü bir yapı oluşturduklarını belirtti. Amaçların medya çalışanlarının yaşadıkları sorunlar karşısında tek vücut olmak istediklerini belirten Keskin, medya çalışanlarının daha nitelikli ve donanımlı olmaları için de önümüzdeki dönemde çalışmalar yapacaklarını kaydetti. Medya çalışanlarını teşvik etmek için çeşitli yarışmalar da düzenleyeceklerini ifade eden Keskin, yeni cemiyetin protokol ziyaretleri gerçekleştiren değil, medya çalışanların için yararlı çalışmalar yapan bir kurum olmak istediklerini sözlerine ekledi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yıldız'dan Mgtc'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement