Yunanistan Rallisi Son Sürat Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Yunanistan Rallisi Son Sürat Devam Ediyor

Yunanistan Rallisi Son Sürat Devam Ediyor

İstanbul-dha yunanistan Antika Otomobil Kulübü PHILPA tarafından her yıl düzenlenen geleneksel Philpa Uluslararası Klasik Otomobil Rallisi Yunanistan'ın batı bölgesinde başladı.

26.09.2014 10:34

İstanbul-dha

yunanistan Antika Otomobil Kulübü PHILPA tarafından her yıl düzenlenen geleneksel Philpa Uluslararası Klasik Otomobil Rallisi Yunanistan'ın batı bölgesinde başladı. Yunanistan, İtalya, Bulgaristan, Romanya, Belçika, Makedonya ve Türkiye'den 80 araç Lamia kentinde start alarak, zorlu parkurların bulunduğu Sperhiada-Karpenisi etabını tamamladı.

Ülkemizden Pergel Grup ralli takımı P+M Team adına yarışan ekipler ve ilk gün dereceleri şöyle:

"1962 model Volkswagen Karman Ghia Coupe ile yarışan Zeki Baştürk - Duygu Gündoğdu çifti ilk günü F kategorisinde 1. olarak tamamladı.

"1957 model Volkswagen Karman Ghia Convertible ile E kategorisinde yarışan Sinan Evman, ilk özel etaptaki teknik aksaklıklara rağmen, ilk günü E kategorisinde 3. olarak tamamladı.

"1959 model Volkswagen Karman Ghia Coupe ile E kategorisinde yarışan Yunus Üstün - Barış Enselioğlu çifti ilk günü E kategorisinde 7. olarak tamamladı.

3 gün sürecek zorlu rallinin ikinci gününde, Monastery Prousou - Lake Kremaston; son gününde ise Domnista - Mikro Chorio etapları gerçekleştirilecek. Rallinin sonucu merakla bekleniyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yunanistan Rallisi Son Sürat Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement