Yüzmede Mayıs Ayı Yoğun Geçecek - Son Dakika
Spor

Yüzmede Mayıs Ayı Yoğun Geçecek

Yüzmede mayıs ayı milli takımlar için yoğun geçecek.

13.04.2015 22:13

Yüzmede mayıs ayı milli takımlar için yoğun geçecek.

Türkiye Yüzme Federasyonu'ndan yapılan yazılı açıklamada, Senkronize Yüzme Milli Takımı Hollanda'da, Yüzme Milli Takımı da Norveç'te madalya mücadelesi verecek.

Milliler, Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da, 7-10 Mayıs tarihlerinde yapılacak Avrupa Kupası'na katılacak.

Senkronize Yüzme Milli Takımı'nda, Defne Bakırcı, Dilay Horasan, Ebru Mina Turhan, Hande Yıldız, Mısra Gündeş, Nurberat Gökmen, Öykü Evliya, Öykü Halis, Rezzan Eda Tunçay ve Selin Ünser Türkiye'yi temsil edecek.

Bu arada, Hollanda'daki Avrupa Kupası'nda uluslararası hakemlerden Orkide Çeçen de görev yapacak.

- Alexander Dale Oen Şampiyonası

Yüzme Milli Takımı da 29-31 Mayıs tarihlerinde Norveç'in Bergen kentinde düzenlenecek Alexander Dale Oen Şampiyonası'na katılacak.

Kurbağalama stilinde Norveç'in yetiştirdiği en başarılı yüzücülerden biri olan ve 2012'de geçirdiği kalp krizi nedeniyle henüz 26 yaşındayken hayatını kaybeden Dünya ve Avrupa Şampiyonu, olimpiyat ikincisi Alaxander Dale Oen anısına düzenlenen organizasyonda Türkiye'yi erkeklerde, Batuhan Hakan, Ediz Yıldırımer, Doğa Çelik, Engin Yıldırım, Erge Can Gezmiş, Hüseyin Emre Sakcı, İskender Başlakov, Kaan Türker Ayar ve Kemal Arda Gürdal temsil edecek.

Bayanlarda ise Defne Kurt, Ekaterina Avramova, Gizem Bozkurt, Gülşen Beste Samancı, Halime Zülal Zeren, İlknur Nihan Çakıcı, Merve Eroğlu ve Viktoria Zeynep Güneş madalya mücadelesi verecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Yüzmede Mayıs Ayı Yoğun Geçecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement