Sparitual Ojeler Harvey Nichols'ta Satışta! - Son Dakika
Kadın

Sparitual Ojeler Harvey Nichols'ta Satışta!

Sparitual Ojeler Harvey Nichols\'ta Satışta!

SpaRitual ojeler 7 gün boyunca soyulmadan, çatlamadan ve bozulmadan kalabiliyor.

06.09.2012 12:00

Tırnak bakımına ve görünüşüne özen gösteren organik tutkunu kadınlar için 7 gün boyunca soyulmadan, çatlamadan ve bozulmadan durabilen mucizevi oje markası SpaRitual, %50'si geri dönüşümlü olan İtalyan camına sahip özel şişe dizaynıyla Harvey Nichols mağazalarında satışa sunuluyor.

Parıltılı ve orijinal oje renklerinin yanı sıra profesyonel tırnak bakımı markası olarak tanınan SpaRitual ojeleri gerek kuruma süresi gerekse düzgün ve çizgi oluşturmadan tırnağa sürülme özelliğiyle de ilgi çekiyor. özel olarak tasarlanmış olan fırçasıyla da tırnağın en ince ayrıntısına kadar şeklini alan eşsiz ürün kolay sürülmesi sayesinde ellerin zarafetini ortaya çıkarıyor. Gökkuşağı renklerinin ışıltısı, pastel renklerin mat yansıması ve gözde sezon renklerinden olan bordo, altın ve bakırın parlaklığıyla günlük ve gece hayatının vazgeçilmezi olan SpaRitual ojelerin renk harmonisi farkındalık yaratmak isteyenlerin tercihi oluyor. özgün isimlerini tutkulu dinamik ve çekici renklerle harmanlayan göz kamaştırıcı SpaRitual ojeleri Harvey Nichols mağazalarında kadınları hipnotize ediyor.

SpaRitual Bakım ürünleri hakkında küçük ipuçları

Sparitual Bakım ürünleri formülünde sentetik boyalar, parfüm, paraben, katkı maddesi ve petrokimyasal maddeler içermez. Vücutta bulunan 7 farklı çakra birbirleriyle sinerjisiyle hareket ederken vücudun enerji sistemini tamamını düzenlemeye yardımcı olan güç kaynağıdır. Paraben içermeyen vegan olan Sparitual bakım ürünleri el, vücut ve ayakları yeniden nefes almasını sağlıyor.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Sparitual Ojeler Harvey Nichols'ta Satışta! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement