Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı 'Yaz Konserleri' ile muhteşem bir konsere imza attı - Son Dakika
Kültür Sanat

Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı 'Yaz Konserleri' ile muhteşem bir konsere imza attı

Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı \'Yaz Konserleri\' ile muhteşem bir konsere imza attı

Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı, Efeler ilçesi Çeştepe Meydanı'nda düzenlenen 'Yaz Konserleri' etkinliğiyle vatandaşları eğlenceli bir geceye davet etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun renkli etkinliklerle buluşturduğu konserde, orkestra ve solist Efe Dumancı'nın performansıyla vatandaşlar doyasıya eğlendi. Vatandaşlar, kültür ve sanat etkinliklerinin yaz akşamlarını daha keyifli hale getirdiğini belirterek Çerçioğlu'na teşekkür etti. 'Yaz Konserleri' etkinlikleri Ağustos aylarında da devam edecek.

09.08.2023 15:02

Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı, 'Yaz Konserleri' etkinlikleri kapsamında Efeler ilçesi Çeştepe Meydanı'nda muhteşem bir konsere imza attı.

Müziğin eğlenceli ritmine uyarak hem dans eden hem de şarkılara eşlik eden vatandaşlar, renkli etkinliklerle kendilerini buluşturan Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti. Meydanı dolduran ve orkestranın muhteşem sahne performansıyla; birbirinden güzel şarkılara eşlik eden vatandaşlar, gece boyunca doyasıya eğlendi. Solist Efe Dumancı'nın canlı performansı vatandaşlara keyifli saatler yaşattı.

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NA KONSER TEŞEKKÜRÜ

Yüzlerce vatandaşın bir arada eğlenebildiği kültür ve sanat etkinlikleri ile yaz akşamlarının çok keyifli olduğunu belirten vatandaşlar, Çerçioğlu'na memnuniyetlerini dile getirdi. 'Yaz Konserleri' etkinlikleri; Ağustos aylarında da hız kesmeden devam edecek.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Kültür Sanat Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı 'Yaz Konserleri' ile muhteşem bir konsere imza attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement