Erciş'ten Halep'e Yardım - Son Dakika
Kültür Sanat

Erciş'ten Halep'e Yardım

Erciş\'ten Halep\'e Yardım

Erciş Kaymakamlığı, Erciş Belediyesi ve ilçedeki yardım gönüllerinin birlikte yürüttüğü kampanya kapsamında toplanan 2 tır yardım Halep'e gönderildi.

20.12.2016 19:22

Erciş Kaymakamlığı, Erciş Belediyesi ve ilçedeki yardım gönüllerinin birlikte yürüttüğü kampanya kapsamında toplanan 2 tır yardım Halep'e gönderildi.

Kaymakamlık ve Belediye öncülüğünde geçtiğimiz hafta başlatılan yardım kampanyasına ilçedeki vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Kısa sürede toplanan 2 tır gıda ve giyim malzemesi, düzenlenen programla Halep'e gönderildi.

Kampanya ile ilgili gazetecilere açıklama yapan Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Şirin Yaşar, doğal afetlerden büyük zarar gören Erciş halkının, bugün insani bir felaketle karşı karşıya olan Halep halkıyla büyük bir dayanışma örneği gösterdiğini söyledi.

Halkın büyük desteğiyle 2 tır gıda ve giyim malzemesinin temin edildiğini aktaran Yaşar, "Yardımlarımızı inşallah Halep'te zor durumdaki kardeşlerimize ulaştırıyoruz. Buradan bu işe yüreğini koyan, gönül veren, destek olan bütün Ercişlilere canı gönülden teşekkürlerimi iletiyorum. Allah hayırlarını kabul etsin. Allah, ülkemizi, milletimizi korusun. Her zaman mazlum milletlerin daima yanında olduk, bundan sonra da öyle olacağız." diye konuştu.

Yardım tırları, Yaşar, İstanbul Pendik Belediyesi Başkan Yardımcıları Ali Çelik, Mehmet Sami Diyleli, Fen İşleri Müdürü Fatih Talat Yılmaz, Destek Hizmetleri Müdürü Bünyamin Can, Erciş Belediye Başkan Yardımcıları Cuma Şahin ve Nejdet Kahraman ile yardım gönüllülerinin uğurlamasıyla yola çıkarıldı.

Bu arada, Ercişli vatandaşlardan Ömer Şebubiçin de, Halep'te yaşanan katliam için ağıt yaktı.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Erciş'ten Halep'e Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement