Işıklı Geceler'de Yüksek Sadakat Coşkusu Yaşanacak - Son Dakika
Kültür Sanat

Işıklı Geceler'de Yüksek Sadakat Coşkusu Yaşanacak

Işıklı Geceler\'de Yüksek Sadakat Coşkusu Yaşanacak

FMV Işık Okulları Nişantaşı Kampüsü'nde konserler dizisinin son konuğu Türk rock müziğinin ünlü grubu Yüksek Sadakat olacak.

13.07.2012 11:47

FMV Işık Okulları Nişantaşı Kampüsü'nde IŞIKLI GECELER sloganı ile gerçekleştirilen konserler dizisinin son konuğu Türk rock müziğinin ünlü grubu Yüksek Sadakat olacak. Grup, 18 Temmuz gecesi Işık Okulları'nın Nişantaşı Kampüsü'nde gerçekleştirilecek açık hava konserinde müzikseverlere keyifli bir yaz gecesi yaşatacak.

Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Okulları, Feyziyeliler Işıklılar Derneği ve Şişli Belediyesi işbirliğiyle Nişantaşı Işık Okullarının özel olarak dekore edilen avlusunda gerçekleştirilen ve yoğun ilgi gören konserler dizisi 18 Temmuz'da Yüksek Sadakat konseri ile sona erecek. Işıklı Geceler konserler dizisinde daha önce Nev, Yaşar ve Göksel sahne alarak müzikseverleri coşturmuştu.

Şarkı sözü yazarı ve bas gitarist Kutlu Özmakinacı tarafından 1997 yılında temelleri atılan Yüksek Sadakat grubu, kendi adını taşıyan ilk albümünü Ocak 2006'da, ikinci albümü olan "Katil& Maktûl'ü Mart 2008'de piyasaya çıkardı.

2010 yılının sonuna gelindiğinde EBU üyesi TRT tarafından; 2011'de 56.sı Almanya Düsseldorf'da düzenlenen 2011 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye temsilcisi olarak seçilen Yüksek Sadakat, Mayıs 2011'de gerçekleştirilen yarışmada Yarı Final'de yarıştı. Eurovision Şarkı Yarışması'nın ardından bir yandan konserlerine devam eden grup, 3. Stüdyo albümü için çalışmalarını hızlandırarak, Aralık 2011'de Renk Körü adını taşıyan albümünü dinleyicisiyle buluşturdu.

İlk iki albümüyle Türk Rock sahnesinde hatırı sayılır bir yer edinen Yüksek Sadakat, 3. Stüdyo albümü Renk Körü ile yine üzerinden yıllar geçse de değerini kaybetmeyecek şarkılara imza atmaya devam ediyor.

FMV Işık Okulları Nişantaşı Kampüsü'nde yer alacak konserin bilet ücretleri 35-45 TL arasında belirlendi.

Konserin başlama saati 21.00'dir.

Işıklı Geceler konser bilet için detaylı bilgiye 0 212 248 55 08 no'lu telefondan ya da Biletix gişelerinden ulaşılabilir.

FMV Işık Okulları

Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Okulları 126 yıllık köklü geçmişiyle, Osmanlı İmparatorluğu'ndan Türkiye Cumhuriyeti'ne uzanan döneme; ulusal egemenliğe, Atatürk İlke ve İnkılapları'na tanıklık etmiş ve 17 Aralık 1934 tarihinde kuruluşunun 49.yıldönümünde Mustafa Kemal Atatürk'ün onayı ile "Işık" adını almıştır. FMV Işık Okulları; Nişantaşı, Ayazağa, Erenköy ve Şile kampüslerinde; anaokulları, ilköğretim okulları, liseleri, fen lisesi ve üniversitesi ile devam ettirdiği eğitim-öğretim sürecinde, aynı zamanda yüce Önder Atatürk'ün öğrenim gördüğü Şemsi Efendi Mektebi'yle bütünleşen bir öğretim kurumu olmanın da haklı onur ve gururunu taşımaktadır.

"Önce iyi insan yetiştirmek" gayesiyle hareket eden Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Okulları, günümüzün en gelişmiş eğitim ve öğretim sistemlerini uygulamakta ve insan haklarına saygılı, laik ve demokrat, bilimsel düşünen, sosyal yaşamlarında etkin nesiller yetiştirmeyi amaçlamaktadır.

Feyziyeliler Işıklılar Derneği

Feyziyeliler Işıklılar Derneği (FID) ise 1944 yılından beri Işık mezunlarını bir araya getirme ve mezunlarla, Okul yönetimi ve öğrenciler arasında köprü olma misyonunu üstlenmiştir. Derneğin öncelikli hedefi Işık Mezunlarının FID ile bağını artırmak ve her Işık mezununun okulları ile gurur duyan birer elçi olmasıdır.

FID için başarı kriteri sadece üniversite sınavlarında en üst basamaklarda yer almak değildir. Önceliğimiz ve başlıca hedefimiz; Işık'lı ruhuna sahip, çağdaş, entelektüel, sportmen, güzel sanatlarla ilgilenen, edebiyatı seven, en az bir yabancı dili çok iyi derecede konuşan, toplum içinde "aydın" kimliği ile fark edilen, Atatürkçü düşünceyi yorumlayan ve yaşayan nesillere ışık tutmaktır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Işıklı Geceler'de Yüksek Sadakat Coşkusu Yaşanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement