Odunpazarı Belediyesi Yaz Dönemi Atölyeleri - Son Dakika
Kültür Sanat

Odunpazarı Belediyesi Yaz Dönemi Atölyeleri

Odunpazarı Belediyesi Yaz Dönemi Atölyeleri

Odunpazarı Belediyesi, vatandaşların yaz aylarını daha verimli ve keyifli geçirebilmesi için yaz dönemi atölyeleri düzenliyor. Bu atölyelerden biri de Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde açılan Halk Oyunları Atölyesi oldu. Atölyede, küçükler, yıldızlar ve yetişkinler olmak üzere üç grupta halk dansları öğretiliyor. Eğitmenlik görevini Oktay Şahin üstleniyor ve dersler Çarşamba günleri Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşiyor. Küçükler için dersler saat 14.00'te başlarken, yıldızlar ve yetişkinler için saatler sırasıyla 16.00 ve 18.30'da başlıyor.

07.08.2023 16:37

Odunpazarı Belediyesi, vatandaşların yaz aylarını daha verimli ve keyifli geçirebilmesi için yaz dönemi atölyeleri düzenliyor.

Odunpazarı Belediyesi'nin yaz dönemi atölyelerinden biri de Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde açılan Halk Oyunları Atölyesi oldu. Küçükler, yıldızlar ve yetişkinler olmak üzere üç grupta gerçekleşen derslerde katılımcılara, çeşitli yörelerden halk dansları öğretiliyor.

Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi'nde yapılan Halk Oyunları Atölyesi'nin eğitmenliğini, Oktay Şahin yapıyor. Çarşmaba günleri üç grupta yürütülen atölyede, küçükler için dersler saat 14.00'te yıldızların dersleri aynı gün saat 16.00'da, yetişkinlerin ise saat 18.30'da başlıyor.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Kültür Sanat Odunpazarı Belediyesi Yaz Dönemi Atölyeleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement