Sanatseverlere Dopdolu Bir Program - Son Dakika
Kültür Sanat

Sanatseverlere Dopdolu Bir Program

Sanatseverlere Dopdolu Bir Program

Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi sanat dolu zengin programıyla yeni sezona perdelerini açıyor.

25.09.2012 16:38

Sabancı Üniversitesi öğrencileri ve çalışanlarının yanı sıra, İstanbullu sanatseverleri de kaliteli ve zengin sanat programları ile buluşturan Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi (SGM), yeni sanat sezonunda sanatseverlere dopdolu bir program sunuyor.

Pop müziğin beğenilen ismi Yalın konseriyle sezonu açacak olan SGM sahnesinde Ekim ayında; SUOyuncuları tarafından sahnelenen "Sevgili Doktor", Akbank Caz Festivali kapsamında Çağrı Sertel Trio, Tiyatro Pera tarafından sahnelenen "Ah Smyrna'm, Güzel İzmir'im" isimli oyun, Zakkum ve Akademik Klarinet Ensemble sanateverlerle buluşacaklar.

YALIN Konseri - 2 Ekim Salı, 20:00

Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi, yeni sanat sezonunda sanatseverlere dopdolu bir program sunuyor. Ekim ayında perdelerini açacak olan SGM'nin ilk konuğu pop müziğin sevilen ismi Yalın olacak. Temmuz 2012'de yeni albümü "Sen En Güzelsin"i çıkaran sanatçı en yeni ve sevilen şarkılarını 2 Ekim 2012 Salı saat 20:00'de SGM sahnesinde seslendirecek.

ÇAĞRI SERTEL TRIO - Akbank Caz Festivali/ Kampüste Caz - 9 Ekim Salı, 20:00

Akbank Caz Festivali Kampüste Caz etkinliği kapsamında, 9 Ekim Salı akşamı Çağrı Sertel Trio Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi'nde müzikseverlerle buluşacak. Çağrı Sertel Trio'nun performansı öncesinde, geçtiğimiz yılın JAmZZ finalistlerinden Nilay Tezsay, güçlü vokaliyle gecenin açılışını yapacak. Konserde, piyanoda Çağrı Sertel, kontrbasta Kağan Yıldız ve davulda Ediz Hafızoğlu olacak.

" AH SMYRNA'M, GÜZEL İZMİR'İM" – Tiyarto Pera - 11 Ekim Perşembe, 20:00

Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi, 11 Ekim Perşembe saat 20:00'de Tiyatro Pera tarafından sahnelenen "Ah Smyrna'm, Güzel İzmir'im" isimli oyuna evsahipliği yapacak. Nesrin Kazankaya tarafından kaleme alınan ve yönetilen oyun, 1923 yılında İzmir'de geçiyor. Oyunda, "Mübadele Yasası" ile yasanan travmatik göç ele alınıyor.

ZAKKUM Konseri - 16 Ekim Salı, 20:00

2007 senesinde çıkan ve "Ah Çikolata", "Ahtapotlar", "Hipokondriyak", "Anlıyorsun" ve Teoman düetli "Zehri Zakkum" gibi şarkılarla büyük başarı kazanan ilk albümlerinden sonra, dört yıllık uzun bir aranın ardından yeni stüdyo albümü "13" ile dönüş yapan Zakkum, 16 Ekim Salı akşamı SGM'de hayranları ile buluşacak.

"SEVGİLİ DOKTOR"- Sabancı Üniversitesi Tiyatro Kulübü SUOyuncuları

4 Ekim Perşembe, 20:00 - ÜCRETSİZ

Sabancı Üniversitesi Tiyatro Kulübü – SUOyuncuları tarafından sahnelenen, ABD'li oyun yazarı Neil Simon'un Anton Çehov'un kısa oyunlarından ve öykülerinden yola çıkarak yazdığı iki perdelik oyunu "Sevgili Doktor", 4 Ekim Perşembe akşamı SGM sahnesinde. Birbirinden bağımsız sekiz kısa öyküden oluşan oyunda; çeşitli sınıflardan kişilerin varoluşları, ilişkileri, çelişkileri ve hayatta kalma çabaları trajikomik durumlarla seyirciye aktarılıyor. Sabancı Üniversitesi öğrenci etkinlikleri

*Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi'nde ücretsiz olarak izlenebiliyor.

AKADEMİ KLARİNET ENSEMBLE Konseri - 31 Ekim Çarşamba, 20:00

Kaliteli, beğenilen tüm müzikleri klarinetlerinin aracılığı ile dinleyicileri ile paylaşan Akademi Klarinet Enemble 31 Ekim Çarşamba saat 20:00'de Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi'nde sanatseverlere müzik ziyafeti sunacak.

Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi

Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi, 912 kişilik seyirci kapasitesi ile Anadolu Yakası'nın en büyük sanat merkezi olarak hizmet verirken, Sabancı Üniversitesi öğrencileri ve çalışanlarının yanı sıra, İstanbullu sanatseverlere zengin programlar sunuyor.

Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi, faaliyete başladığı Nisan 2005 tarihinden bugüne dek birbirinden önemli yerli ve yabancı grupların sahnelediği dünyaca ünlü seçkin oyunları, konserleri, dans gösterilerini, uygun fiyat politikası ile her yaştan ve her kesimden sanatseverle buluşturuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Sanatseverlere Dopdolu Bir Program - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement