Sponsor ve Destekçilere Teşekkür - Son Dakika
Kültür Sanat

Sponsor ve Destekçilere Teşekkür

Sponsor ve Destekçilere Teşekkür

İstanbul Tiyatro Festivali, sponsor ve destekçilerine özel bir geceyle teşekkür etti.

22.05.2012 11:35

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından, Koç Holding Enerji Grubu Şirketleri Aygaz, Opet ve Tüpraş sponsorluğunda düzenlenen 18. İstanbul Tiyatro Festivali, festivalin gerçekleştirilmesine katkıda bulunan kurum ve kuruluşlara teşekkürlerini sunmak için 2 1 Mayıs Pazartesi akşamı

X Restaurant'da özel bir gece düzenledi.

Gecede, 18. İstanbul Tiyatro Festivali'ne katkıda bulunan tüm resmi ve özel kurumlara, medya kuruluşlarına, gösteri sponsorlarına, uluslararası vakıflar ve kültür kurumlarına, İKSV'nin öncü sponsoru Eczacıbaşı Holding ve resmi sponsorları THY, Vodafone ve DHL'in yanı sıra festival sponsorları Aygaz, Opet ve Tüpraş'a teşekkür edildi. Oyuncu Esin Harvey'in takdimiyle düzenlenen gece, İKSV Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı'nın konuşmasıyla başladı. Bülent Eczacıbaşı konuşmasının ardından kurum ve kuruluş temsilcilerine, teşekkür plaketlerini takdim etti.

Festivalin gerçekleştirilmesine destek sağlayan Devlet Tiyatroları adına Zerrin Tekindor, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları adına Genel Sanat Yönetmeni Hilmi Zafer Şahin'e teşekkür plaketi verildi.

Gecede İstanbul Tiyatro Festivali'nin sponsorluğunu üstlenen Koç Holding Enerji Grubu Şirketleri'nden Aygaz adına plaketi Kurumsal İletişim Müdürü Devrim Çubukçu, Opet adına Kurumsal İletişim Müdürü Ayşenur Aydın ve Tüpraş adına Genel Müdür Yavuz Erkut teslim aldı.

Festivalin gösteri sponsorları da plaket alanlar arasındaydı. Enka Vakfı adına plaketi Kültür Sanat Yönetmeni Gül Mimaroğlu, Türk Henkel adına ise İnsan Kaynakları Direktörü Mutlu Türpan aldı.

Gecede ayrıca, festivale destek veren kültür kurumlarına da plaketleri takdim edildi. British Council adına Sanat ve Kültür İşleri Yöneticisi Esra Sarıgedik Öktem, Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği adına Kültür Müsteşarı ve Basın Sözcüsü Yu Jian, Fransız Kültür Merkezi adına Müdür Berenice Gulmann, Goethe Institut adına Genel Müdür Claudia Hahn-Raabe, Hollanda Başkonsolosluğu adına Başkonsolos Onno Kervers ve İsveç Başkonsolosluğu adına Başkonsolos Karin Duran da plaketlerini İKSV Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı'ndan aldılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Sponsor ve Destekçilere Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement