Hande Yener ve Kendi Birbirine Girdi - Son Dakika
Magazin

Hande Yener ve Kendi Birbirine Girdi

Hande Yener ve Kendi Birbirine Girdi

Besteci Mert Ekren, şarkıcı Kendi için hazırladığı projelendirilmiş şarkıyı Hande Yener'e verince ortalık karıştı.

14.01.2015 15:43  Güncelleme: 16:21

Mert Ekren'in bir ayı aşkın süredir hazırladığı Kendi için projelendirilmiş şarkıyı dinletmek için aradığında Kendi'nin yeni hazırlayacağı kozmetik ürünleri için yurt dışında olması Hande Yener'e yaradı.

PROJE HANDE YENER'E VERİLDİ

Kendi yurt dışı dönüşü aradığında telefonlara çıkmayan ve hatta daha sonrasında şarkıyı başkasına verdiğini Kendi'ye yazılı olarak geçen Ekren, sonrasında projenin Hande Yener'e verildiğini Twitter hesabında da açıkladı.

"KENDİ KENDİNE BİTEN ŞARKILAR VARDIR"

Besteci Mert Ekren; Kendi için projelendirilmiş şarkıyı Hande Yener'e verdikten sonra Twitter da "Kendi", kendine biten şarkılar vardır ;) yazarak Kendi'ye atıfta bulununca bu tweeti Hande Yener'in retweet yapması Kendi ve ekibinde şok etkisi yarattı.
Mert Ekren'in bu davranış şeklini hiç etik bulmayan ve Akmerkez'de muhabirler tarafından görüntülenen Kendi, bundan sonra çalışmalarına başka söz yazarları ve bestecilerle devam edecek.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Hande Yener ve Kendi Birbirine Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Mardin turku: iki cahil birbirini agirlar zuahahaaa ii yapmislar. Baya reklam koktu buralar. Hade ben kacar 2 1 Yanıtla
  • Mardin turku: iki cahil birbirini agirlar zuahahaaa ii yapmislar. Baya reklam koktu buralar. Hade ben kacar 2 1 Yanıtla

Advertisement