Madonna Gay Sunucuyla Öpüştü - Son Dakika
Magazin

Madonna Gay Sunucuyla Öpüştü

Madonna Gay Sunucuyla Öpüştü

Madonna eşcinsellerin izci olamamasına tepkisini böyle gösterdi.

18.03.2013 13:15  Güncelleme: 13:21

GLAAD Medya Ödülleri'nde Madonna, önce eşcinsellerin izci olamamasına tepki gösterdi, sonra da ödülünü takdim ettiği ünlü televizyoncu Anderson Cooper'la öpüştü.

Lezbiyen, gay, biseksüel, transgender bireyleri ve onların hayatlarını etkiliyen durumlarda onlara destek veren medya ve şirketleri ödüllendirmek amacıyla gerçekleştirilen GLAAD Medya Ödülleri'ne Madonna damga vurdu.

Ödül vermek için geldiği gecede çocuk izci kostümüyle kürsüye çıkan sanatçı, ABD'de gaylerin izci olamaması kuralını eleştirdi, "Umarım bu aptalca kuraldan vazgeçerler... 2013'te ve özgürlükler ülkesi Amerika'dayız. Bu bir açıklama değil, sorudur" diye konuştu.

ÖDÜLÜ ALDI VE ÖPÜŞTÜLER

"Ben bir erkek izci olmak istedim ama beni hiç kabul etmediler" diye espri yapan Madonna, cumatesi gerçekleştirilen etkinlikte ünlü gazeteci, televizyoncu ve yazar Anderson Cooper'a Vito Russo Medyada Mükemmellik ödülünü takdim etti.

Madonna'nın Cooper'ı "güzel mavi gözleri olan harika bir özgürlük savaşçısı" olarak nitelendirmesinin ardından, sahnedeki ikili aniden, oldukça samimi bir biçimde öpüştü.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Madonna Gay Sunucuyla Öpüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement