Petek Dinçöz Umre'den Bildiriyor - Son Dakika
Magazin

Petek Dinçöz Umre'den Bildiriyor

Petek Dinçöz Umre\'den Bildiriyor

Umre'ye giden ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, hayranlarıyla fotoğrafını paylaştı.

17.02.2013 08:55  Güncelleme: 09:41

Geçtiğimiz gün Umre ziyareti için İstanbul'dan ayrılan Petek Dinçöz, Umre'den bir fotoğrafını paylaştı.

KLİBİNİ ÇEKTİ, UMREYE GİTTİ

Biscolata erkeği olarak ünlenen İtalyan model Carlos Martin'le dün dikkat çekici bir klip çeken Petek Dinçöz, Umre ziyareti için kutsal topraklara gitmişti.

YOLCULUK ÖNCESİ SAVCILIĞA İFADE VERMİŞTİ

Geçtiğimiz hafta ünlü model Carlos Martin'le son derece iddialı ve seksi bir klip çeken Petek Dinçöz, ardından dün eski eşi Can Tanrıyar'ın tehdit iddiaları yüzünden annesiyle birlikte savcılıkta ifade vermişti.

BİSCOLATA ERKEĞİYLE KLİP ÇEKTİ

Petek Dinçöz, yeni albümünün çıkış şarkısı olan 'Aşk'a Biscolata'nın erkeğiyle klip çekti.

Söz ve müziğinde Gülşen'in imzası bulunan ve Ozan Çolakoğlu'nun aranje ettiği şarkının klip çekimlerinde Petek Dinçöz'e Türkiye'de Biskolata erkeği olarak ünlenen İtalyan model Carlos Martin eşlik etti. Petek Dinçöz'ün yeni görünümü ve son derece modern stiliyle yer aldığı klipte Carlos Martin'in yanı sıra iki profesyonel dansçı da yer aldı.

Önümüzdeki günlerde televizyon kanallarında gösterilmeye başlanacak olan klipte toplam 48 saat, 50 kişilik ekip aralıksız çalıştı. Mart ayının ikinci yarısında yeni albümü ile müzik marketlerdeki yerini alacak olan Petek Dinçöz'e Gülşen'in yanı sıra Deniz Seki ve Hakkı Yalçın da yeni bestelerini verirken Erhan Bayrak da aranjeleri yaptı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Petek Dinçöz Umre'den Bildiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement