Güzelbahçe Belediyesinden Necdet Tokatlıoğlu Anısına Konser - Son Dakika
Magazin

Güzelbahçe Belediyesinden Necdet Tokatlıoğlu Anısına Konser

Güzelbahçe Belediyesinden Necdet Tokatlıoğlu Anısına Konser

İzmir Güzelbahçe Belediyesi Türk Müziği Korosu, İzmir Güzelbahçe doğumlu olan merhum besteci Necdet Tokatlıoğlu anısına muhteşem bir konser verdi.

28.09.2013 07:30  Güncelleme: 07:55

Güzelbahçe Belediyesi Türk Müziği Korosu, Türk müziğine sayısız eser kazandıran ve aynı zamanda İzmir Güzelbahçe doğumlu olan merhum besteci Necdet Tokatlıoğlu anısına muhteşem bir konser verdi.

Ege Üniversitesi Devlet Türk Müziği Konservatuvarı öğretim üyelerinden Erkan Aydın'ın yönetimindeki 40 kişiden oluşan Güzelbahçe Belediyesi Türk Müziği Korosu, ünlü besteci Necdet Tokatlıoğlu'nun ölüm yıl dönümü nedeniyle Yelki'de Mustafa Üstün Özdemir Meydanı'nda konser verdi. Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, eski Yelki Belediye Başkanı ve halen Güzelbahçe Belediye Meclis üyesi olan Mehmet Soyoğlu, CHP ilçe yöneticilerinin yanı sıra Tokatlıoğlu'nun kız kardeşi ve yeğeninin de aralarında bulunduğu kalabalık bir izleyici topluluğu konseri izledi.

Şef Erkan Aydın yönetimindeki Türk Müziği Korosu, bestesi Tokatlıoğlu'na ait 15 eseri seslendirdi. Sanatçının bazı eserleri solistler tarafından söylendi, izleyenler birbirinden güzel şarkılara eşlik etti. Konserin sonunda Başkan İnce, sanatçılara çiçek sundu, koroyla birlikte Tokatlıoğlu'nun dillerden düşmeyen "Gelme" isimli şarkıyı seslendirdi.

Bu arada Ege Üniversitesi Devlet Türk Müziği Konservatuvarı Türk Halk Oyunları Bölümü öğrencileri Ece Şerbetman ve Akif Kızılırmak danslarıyla koronun konserine renk kattı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Güzelbahçe Belediyesinden Necdet Tokatlıoğlu Anısına Konser - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement