Deren'den Büyük Fuhuş Araştırması - Son Dakika
Medya

Deren'den Büyük Fuhuş Araştırması

Deren\'den Büyük Fuhuş Araştırması

Geçen yıl 'Ezel' dizisinin senaryosunu yazan Kerem Deren, bu yıl atv'de yayınlanacak 'Uçurum' dizisinin senaristliğini üstleniyor.

04.02.2012 18:33

Geçen yıl 'Ezel' dizisinin senaryosunu yazan Kerem Deren, bu yıl atv'de yayınlanacak 'Uçurum' dizisinin senaristliğini üstleniyor. Mehmet Ali Nuroğlu, Selçuk Yöntem, Lavinia Longhi, Denise Capezze ve Esra Ronabar'ın oynadığı dizide olaylar; fuhuş batağına düşürülen iki genç kızın öyküsü ekseninde gelişiyor. Senarist Deren, asistanı Beril Köse'yle birlikte bu yeni projesi için, 1.5 sene süren bir araştırma yaptı. Deren ilk olarak; taksiciler ve insan ticareti hakkında basında çıkan köşe yazılarını ve haberleri, fuhuşa zorlanan kadınlarla yapılan röportajları okudu. Çocuk ve kadın ticareti, organ kaçakçılığı, fuhuş tacirlerinin konuşma alışkanlıkları ve fuhuş argosu hakkında da bilgi edindi.

GERÇEĞİN TAM ORTASINDAYIM

Ünlü senarist yeni projesiyle ilgili şunları söylüyor:

"Taksicilerle uzun uzun konuşmalar, röportajlar yaptık. Kadın ticareti meselesi ile ilgilenen merkezlere gittik, onlar bizi yönlendirdi. Gerçek hikayeler dinledik. Yurt dışından gelip kadın ticaretine sürüklenen kadınların hikayeleri o kadar ağır ki, onları anlatamıyoruz bile. Bunları bu yayın saatinde gösteremeyiz. 'Ezel'de hayali olan bir şey yazıyordum. Burada gerçeğin tam ortasındayım. Yazdığım insanın karşılığı olduğunu biliyorum."

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Medya Deren'den Büyük Fuhuş Araştırması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement