AK Parti Van İl Başkanı Aras'tan CHP'nin İddialarına Yanıt - Son Dakika
Politika

AK Parti Van İl Başkanı Aras'tan CHP'nin İddialarına Yanıt

AK Parti Van İl Başkanı Aras\'tan CHP\'nin İddialarına Yanıt

AK Parti Van İl Başkanı Aras, "CHP İl Başkanı'nın dile getirdiği İŞ-KUR elemanlarından para toplandığı ve sanki tüm bunları AK Parti yapmıştır şeklindeki iddialar, Kılıçdaroğlu'vari iddialar ve iftiralardır" dedi.

14.03.2012 21:19  Güncelleme: 07:39

AK Parti Van İl Başkanı Abdullah Aras, "CHP İl Başkanı'nın dile getirdiği İŞ-KUR elemanlarından para toplandığı ve sanki tüm bunları AK Parti yapmıştır şeklindeki iddialar, Kılıçdaroğlu'vari iddialar ve iftiralardır" dedi.

Bir açıklama yapan Başkan Aras, "CHP İl Başkanı'nın dile getirdiği İŞ-KUR elemanlarından para toplandığı ve sanki tüm bunları AK Parti yapmıştır şeklindeki iddialar, Kılıçdaroğlu'vari iddialar ve iftiralardır. Partimizin resmi anlamda teşkilatlarımızın ana kademelerinde görev alan hiçbir arkadaşımızın iddia edilen yanlışın içinde olması söz konusu bile olamaz. Aksini iddia eden CHP İl Başkanı, bunu ispat etmek durumundadır. Aksi halde bir müfteri olarak kamuoyu tarafından anılacaktır. AK Parti olarak böylesi hoş olmayan davranışlara fırsat vermediğimizi ve böylesi olayların karşısında durduğumuzu en iyi bilen CHP'dir. İlimizde yaşanan iki büyük deprem felaketinden sonra hükümetimiz, ilimizde bir dizi çalışma yürütmüştür. Bu çalışmaların en önemlilerinden biri de İŞ-KUR aracılığı ile geçici bir süre için istihdam edilen Vanlı kardeşlerimizdir. İşe alınan Vanlı kardeşlerimiz daha sonra bu işin süreklilik arz etmesi için kendi aralarında çalışmalar yürütmüşlerdir. Bu çalışmalar neticesinde yedi kişilik bir temsil heyeti oluşturmuşlardır. Seçilen temsilciler, Ankara'ya giderek Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Faruk Çelik ve AK Parti Van milletvekillerimiz ile görüşmüşlerdir. Görüşmeler iş sürelerinin uzatılması hususunda olumlu geçmiştir. Toplumsal hassasiyetimiz nedeniyle ilimizden Ankara'ya giden her vatandaşımız ile yetkili organlarımız mutlaka ilgilenmektedirler. Bu işçi temsilcileri ile de ilgilenmişlerdir" diye konuştu.

"İDDİASINI İSPATA DAVET EDİYORUM"

"Van'da yapılan bu ve benzeri olumlu çalışmaları hazmedemeyen CHP İl Başkanı, seviyesizce ve araştırmadan bir gazetenin köşe yazısına binaen partimize yönelik haksız, mesnetsiz bir açıklama yaparak büyük bir ayıba imza atmıştır" diye devam eden Aras, "Bu iddialar bir siyasi partinin temsilcisi olan il başkanına yakışan bir tavır değildir. Bu iftiralarından dolayı kendisini kınıyor, iddiasını ispata davet ediyorum. Yaşanan deprem sürecinde ilimizde CHP'nin vatandaşlarımıza yönelik hiçbir çalışması olmamıştır. Bu nedenle yapılan güzel çalışmaları karalamaya yeltenmektedir. Söz konusu açıklamasında partimizin depremde yardımlar hususunda partizanlık yaptığını iddia ederek büyük bir insafsızlık etmiştir. Van kamuoyu çok iyi bilmektedir ki biz parti olarak insanlarımız arasında din, dil, ırk, renk, ideoloji ayırımı yapmaksızın ihtiyaç sahibi olan her vatandaşımıza imkanlarımız dahilinde yardım elimizi uzatmışızdır. Bunu bir görev telakki etmekteyiz. CHP'nin bütün bu çalışmalarımızı karalayarak siyası rant elde etme çabaları beyhudedir. CHP'nin halkımız için hiçbir anlam ifade etmediğini en iyi bilen yine CHP'nin Van İl Başkanı'dır. Zira tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaz" ifadelerini kullandı.

- VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Van İl Başkanı Aras'tan CHP'nin İddialarına Yanıt - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement