AKP'den Kılıçdaroğlu'na İzmir Önerileri - Son Dakika
Politika

AKP'den Kılıçdaroğlu'na İzmir Önerileri

AKP\'den Kılıçdaroğlu\'na İzmir Önerileri

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömür Kabak, Kılıçdaroğlu'na Önerilerde Bulundu.

06.12.2010 15:22

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömür Kabak, Çarşamba günü İzmir'e gelecek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na önerilerde bulundu. Bursa'da ''Güzel İzmir' diyen CHP liderine, İzmir'in güzelliklerini gezip görmesini öneren Kabak, ''Harmandalı çöp alanına mutlaka gitmeli, belediye otobüslerine binmeli, CHP'li belediyeler tarafından işten çıkarılan taşeron işçilerin eylem çadırlarını gezmeli, Üçyol- Üçkuyular metrosunun açılışını masaldan da olsa yapmalı' dedi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömür Kabak, geçen hafta Bursa'da yaptığı konuşmada ''Güzel İzmir' diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaoğlu'nun çarşamba günü İzmir'e geleceğini hatırlatarak, 'güzel' dediği İzmir'de gezip görmesi gereken yerleri anlattı. Partisinin İl Başkanlığı'nda ilçe başkanları ve il yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirdiği basın toplantısında çoğu CHP'nin elinde olan yerel yönetimlere yönelik eleştirilerini dile getiren Kabak, CHP liderine şu önerilerde bulundu:

''Harmandalı çöp depolama alanını mutlaka görsün. Çiğli ve Menemen halkı pis koku nedeniyle nefes alamıyor. İzmir Körfezi'nin kuzey tarafındaki balçık alanlar, kahverengi köpükler Kılıçdaroğlu'nu mest edecektir. CHP Genel Başkanı, deniz ulaşımının neden kullanılmadığını söz verilen iskele ve gemilerin nerede saklandığını sorsun. Çarpık kentleşme ve gecekondunun neden hala İzmir'in acı geçeği olduğunu sorsun. Kılıçdaroğlu halkla birlikte belediye otobüsüne binsin. Balık istifi sıkışıklıkta 20 dakikalık mesafenin neden bir saat sürdüğünü sorsun. Aliağa- Menderes Hafif Raylı Sistemi'nin alt ve üst geçitlerini yapmayarak, insanları ölüme terk etmek halkçılığın hangi ilkesiyle bağdaşır. CHP'li belediyelerin haksız yere işten çıkardığı taşeron işçilerin eylem çadırlarını mutlaka gezsin. Belediye şirketlerinin neden denetimden kaçırıldığını sorsun. Zararların sermaye artırımı kılıfı ile İzmirliler'in parası ile kapatılmadığını meclis tutanaklarından okusun. 31 Aralık'ta Üçyol- Üçkuyular metrosunun açılış törenine kendisini davet ediyoruz. En azından masaldan da olsa açılış yapar.' Kabak, basın mensuplarının soruları üzerine yaptığı açıklamanın Kılıçdaroğlu'na açık davet olduğunu belirterek, ''İzmir geçekten doğası, tarihi ve kültürü ile güzel bir kent. Ancak CHP'li belediyeler bu güzellikleri gölgeliyor, çirkinleştiriyor' dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika AKP'den Kılıçdaroğlu'na İzmir Önerileri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement