Bakan Şimşek Batman'da Şehit Aileleriyle İftarda Bir Araya Geldi - Son Dakika
Politika

Bakan Şimşek Batman'da Şehit Aileleriyle İftarda Bir Araya Geldi

Bakan Şimşek Batman\'da Şehit Aileleriyle İftarda Bir Araya Geldi

Maliye Bakanı ve Batman Milletvekili Mehmet Şimşek, memleketi Batman'da şehit yakınları ve gazilerle iftar yemeğinde bir araya geldi.

02.08.2012 09:46

Maliye Bakanı ve Batman Milletvekili Mehmet Şimşek, memleketi Batman'da şehit yakınları ve gazilerle iftar yemeğinde bir araya geldi. Bakan Şimşek, "Hiçbir suç örgütü hiçbir iç veya dış mihrak bu ülkenin bin yıllık kardeşliğini, birlik, beraberlik ve bütünlüğünü bozamayacaktır" dedi.

Tarifeli uçakla Batman'a gelen Bakan Şimşek ve Eşi Esra Şimşek, havalimanında Vali Ahmet Turhan, AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, İl Emniyet Müdürü Hasan Ali Okan ve AK Parti İl Başkanı Murat Güneştekin tarafından karşılandı. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, taziye ziyareti ve aile ziyaretleri sonrasında Batman Valiliği tarafından Tuana Garden Düğün Salonu bahçesinde şehit aileleri ve gazilere yönelik düzenlenen iftar yemeğine eşi Esra Şimşek ile beraber katıldı. Şehit yakınları ile sohbet eden Bakan Şimşek, "Hiçbir güç, hiçbir iç veya dış mihrak bu ülkenin bin yıllık kardeşliğini, birlik, beraberlik ve bütünlüğünü bozamayacak" dedi. Şimşek, konuşmasına şöyle devam etti.

"Bunu net ve açık bir şekilde ifade etmek istiyorum. Sizler, güzel ülkemiz için en büyük fedakarlıkları yaptınız. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Allah'ın Kur'an-ı Kerim'de buyurduğu gibi, 'Bizim şehitlerimiz diridir, sağdır. Onlar zaten en büyük mertebeye ulaşmışlardır'. İnanıyorum ki ülkemiz bu terör belasıyla baş edecektir. Çok şükür ülkemiz güçleniyor. Ancak tam güçlendiği noktada da bildiğiniz gibi başkalarının taşeronu noktasında fonksiyon görenler hemen harekete geçiyorlar. Bizler ortak değerlere sahip milletiz. Hep beraber çalışacağız ve inşallah ülkemizi çok daha iyi noktalara götüreceğiz." - BATMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Şimşek Batman'da Şehit Aileleriyle İftarda Bir Araya Geldi - Son Dakika


Advertisement