Bal-Kes'i Siyasete Alet Etmeyin - Son Dakika
Politika

Bal-Kes'i Siyasete Alet Etmeyin

Bal-Kes\'i Siyasete Alet Etmeyin

Ahmet Gür, çözüm sürecine destek vermek için Balıkesirspor forması giyip Güneydoğu'daki illeri ziyaret edeceklerini söyledi.

30.04.2013 15:12  Güncelleme: 15:40

Memur Sendikaları Konfederasyonu'na (Memur-Sen) bağlı Büro Memur-Sen Şube Başkanı Ahmet Gür, çözüm sürecine destek vermek için Balıkesirspor forması giyip Güneydoğu'daki illeri ziyaret edeceklerini söyledi. Balıkesirspor yönetimi ise resmi sitesinden bir açıklama yaparak, kulübün siyasete alet edilmemesini istedi.

Büro Memur-Sen Balıkesir Şube Başkanı Ahmet Gür, '7 gün 7 il' projesiyle Güneydoğu'daki illeri ziyaret edeceklerini ve çözüm sürecine destek vereceklerini söyledi. Balıkesirspor atkısını takarak basın toplantısı düzenleyen Gür, Konya ile başlayacak gezinin Batman, Gaziantep, Siirt, Adıyaman, Şanlıurfa ile devam edeceğini ve Çanakkale ile sona ereceğini kaydetti.

Gür, "Balıkesir'den 200 memur arkadaşımızla Balıkesirspor formalarını giyip 7 ili ziyaret edeceğiz. Gezimiz sevginin, hoşgörünün kardeşliğin şehri Konya ile başlayacak. Gittiğimiz illerde Balıkesir'in simgesi olan kolonya, zeytinyağı, Yağcıbedir halısı gibi hediyeleri memur arkadaşlarımıza sunacağız. Tarihi yerleri gezeceğiz. Son olarak ülkemizin bölünmez bütünlüğünün simgesi olan Çanakkale'yi ziyaret edip, Balıkesirimize geri döneceğiz" dedi.

Ülkenin en büyük sorunun terör olduğunu kaydeden Gür, "Ülkemizin Başbakanı 'Terörün bitmesi için baldıran zehiri içmeye hazırım' diyecek, biz bu sürece sessiz kalacağız; böyle bir şey olamaz. Biz de taşın altına elimizi koyacağız. Bu projemize destek olacak paydaşları, sponsorları veya destekçileri bekliyoruz" diye konuştu.

BAL-KES'TEN TEPKİ

Ahmet Gür'ün bu sözlerinin ardından Balıkesirspor'un resmi sitesinden de bir açıklama yapıldı. Açıklamada, "Büro Memur-Sen Balıkesir Şubesi'nin Güneydoğu'da barış yürüyüşü yapacakları ve bu yürüyüşte Balıkesirspor forması giyecekleri bilgisi alınmıştır.

Bugüne kadar Balıkesirspor Kulübü hiçbir şekilde siyasete propanganda konusu olmamıştır ve olmayacaktır. Dolayısıyla Büro Memur-Sen'in de bu yürüyüşü Balıkesirspor formasıyla değil, Türk bayrakları ile yapmalarının barış ve dostluğu daha fazla pekiştireceğini değerlendiriyoruz" denildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Bal-Kes'i Siyasete Alet Etmeyin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement