Bülent Arınç Park Açtı - Son Dakika
Politika

Bülent Arınç Park Açtı

Bülent Arınç Park Açtı

Millet Mahallesi'ne yaptırılan Mustafa Kemal İlhan Sağlıklı Yaşam Parkı'nın açılışını Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç yaptı.

13.05.2012 17:41

Millet Mahallesi'ne yaptırılan Mustafa Kemal İlhan Sağlıklı Yaşam Parkı'nın açılışını Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç yaptı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Yıldırım Belediyesi Erguvan Halk Dansları Topluluğu, halk oyunları gösterisini sergiledi. Millet Mahallesi'nde düzenlenen park açılışına başta Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın yanı sıra AK Parti Bursa milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Yıldırım Belediye personeli, ilçe yöneticileri, meclis üyeleri ve Mustafa Kemal İlhan'ın Eşi Ayşe İlhan, Kızı Ezgi İlhan, Oğlu Emir İlhan ile Ablası Arzu Ayyıldız da katıldı.

Duygusal dakikaların yaşandığı açılış töreninde konuşma yapan Mustafa Kemal İlhan'ın Kızı Ezgi İlhan, kendilerine destek olan başta Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin'e, Mustafa Kemal İlhan'ın çocukluk arkadaşı AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın olmak üzere tüm Yıldırımlılar'a ve belediye personeline teşekkür ederek sözlerine başladı. Babası ile meslektaş olacak Ezgi İlhan, anlamlı konuşmasında babası Mustafa Kemal İlhan'a seslenerek "Babam, bizler bıraktığın yerden sana layık evlatlar olarak bu vatana ve millete hizmete devam edeceğiz. Senin 50 yıllık yaşamındaki dürüstlüğün ve sağlam karakterin bizlere en büyük gurur. Sen, Yıldırım sevdalısıydın. Biz de senden öğrendiklerimizle vatanımızın sevdalısı olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Mustafa Kemal İlhan'ı rahmetle andıklarını belirten Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, "Eski başkan yardımcımız olan Mustafa Kemal İlhan'ın adı artık bu parkta yaşatılacak. 7 yıl boyunca beraber çalıştık. Kendisi çok değerli bir çalışma arkadaşımızdı, birlikte güzel hizmetlere imza attık" diye konuştu.

Mustafa Kemal İlhan Sağlıklı Yaşam Parkı açılış kurdelesini kesen Arınç, Başkan Keskin'in büyük bir vefa örneği sergilediğini belirterek, "Unutmayanlar unutulmazlar. Bu tesise

çok anlamlı bir isim vermişsiniz. İlhan büyük ve önemli bir görevi yapıyordu ve anladığım kadarıyla 7 yıl gibi bir sürede Yıldırımlılar'ın büyük sevgisini kazanmış. Mustafa Kemal İlhan beyefendiyi bizler de rahmetle anıyor, geride kalan ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz" dedi.

ÖRNEK PARKA ANLAMLI İSİM

Toplamda 17 bin metrekare alanda, 11 bin metrekaresi yeşil alan, 600 metrekaresi kullanım alanı olarak düzenlenen "Mustafa Kemal İlhan Sağlıklı Yaşam Parkı"nda her şey mevcut. Engelli çocuk oyun alanından, süs havuzuna, plaj futbol-voleybol alanından, kondisyon alanına, çocuk oyun ünitelerinden, 35 araçlık otopark alanına, kauçuk yürüme yolundan, kafeye kadar bir çok sosyal donatı alanına sahip parkta, Millet Mahallesi yeni bir sosyal donatı alanına kavuşmuş oldu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bülent Arınç Park Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement