CHP'li Ensar Öğüt'ten Seçim Değerlendirmesi - Son Dakika
Politika

CHP'li Ensar Öğüt'ten Seçim Değerlendirmesi

CHP\'li Ensar Öğüt\'ten Seçim Değerlendirmesi

ARDAHAN (İHA) – CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, Ardahan’da seçim sonuçlarına yaptıkları itiraza ilişkin, “Tabi ki bu demokrasi yarışıdır, kazanabilirsin de kaybedebilirsin de ama en azından biz içimiz rahat bir şekilde sandıklarımızı gördük. Şimdi eksiklerimizi tamamlayarak, hiç kimseyi suçlamadan birlik beraberlik içinde hareket etmeliyiz" dedi.

04.04.2014 17:09

ARDAHAN (İHA) – CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, Ardahan'da seçim sonuçlarına yaptıkları itiraza ilişkin, "Tabi ki bu demokrasi yarışıdır, kazanabilirsin de kaybedebilirsin de ama en azından biz içimiz rahat bir şekilde sandıklarımızı gördük. Şimdi eksiklerimizi tamamlayarak, hiç kimseyi suçlamadan birlik beraberlik içinde hareket etmeliyiz" dedi.

CHP Milletvekili Ensar Öğüt, partisinin Ardahan il binasında yaptığı açıklamada, seçim sonrasında yaptıkları itirazlara ilişkin konuştu. Kamuoyunu aydınlatan yargı yetkililerine teşekkür ettiğini belirten Öğüt, "Yargı yetkililerinin hepsine çok teşekkür ediyorum. Niçin? Bizi kırmadılar, toplumu rahatlattılar, Ardahan'ı rahatlattılar, gerginliği ve şaibeyi ortadan kaldırdılar. Çünkü tüm itiraz ettiğimiz sandıkları saydırdık. İlçe Seçim Kurulu da saydı, yetmedi İl Seçim Kurulu da akşam saatlerine kadar çalıştı ve tek tek hepsine baktı. Tabi ki bu demokrasi yarışıdır, kazanabilirsin de kaybedebilirsin de ama en azından biz içimiz rahat bir şekilde sandıklarımızı gördük. Şimdi eksiklerimizi tamamlayarak, hiç kimseyi suçlamadan birlik beraberlik içinde hareket etmeliyiz" dedi.

Öğüt, "Önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimi var, arkasından milletvekili seçimi var. Bunlara baktığın zaman, Türkiye'nin sosyal ekonomik yapısına baktığın zaman, laik, demokratik sosyal hukuk devletinin nereye gittiğini hepimiz görüyoruz. Cumhuriyetin bütün değerlerinin ortadan kaldırılması ile ilgili bir seferberlik ilan edilmiştir. Bunun karşısında biz Ardahan'da mücadele ettik" diye konuştu.

"Artık bu parti Ardahan'ın tümünü kucaklamıştır" diyen Öğüt şöyle devam etti:

"Türk, Kürt, yerli, terekeme, Alevi, Sünni demeden bütün kadrosunu bir milli takım haline getirmiştir. Bugün bu partide herkes varsa burada bu kadronun büyük bir katkısı vardır. İç içe yaşayan bir toplumu kaynaştırıyor Cumhuriyet Halk Partisi. Ama Sayın Başbakan ölen bir çocuğumuza bile başsağlığı dilemedi ve toplumu bu tavrıyla ayrıştırmıştır. AK Parti'nin anlayışı bu, Cumhuriyet Halk Partisi'nin anlayışı da birleştiricidir. Bu birleştirici gücünü gelecek seçimlerde de gösterecek ve burada da başarılı olacaktır."

CHP Ardahan İl Başkanı İlimdar Senem de, "Çok önemli bir çalışma içerisinde, çok düzenli, düzeyli bir çalışma içerisinde bir seçim geçirdik. En önemlisi de ilimizde en ufak bir üzüntü verecek hiçbir şey olmadan geçen seçimin mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu. - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP'li Ensar Öğüt'ten Seçim Değerlendirmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement