İP'li Sabuncu: 'Partide 6 yıl görev yapan birinin iftira atması 'deli saçması' beyanlardır' - Son Dakika
Politika

İP'li Sabuncu: 'Partide 6 yıl görev yapan birinin iftira atması 'deli saçması' beyanlardır'

İYİ Parti Teşkilat Başkanı Mehmet Satuk Buğra Kavuncu, partinin kurucularından Ethem Baykal'ın iftira atmasına tepki göstererek, bu tür beyanların deli saçması olduğunu belirtti. Kavuncu, disiplin sürecinin başladığını ve iftira atanların hukuk önünde hesap vereceğini söyledi.

04.08.2023 02:21  Güncelleme: 02:22

İP'li Sabuncu: "Partide 6 yıl görev yapan birinin iftira atması 'deli saçması' beyanlardır"

ORDU - İYİ Parti Teşkilat Başkanı ve İstanbul Milletvekili Mehmet Satuk Buğra Kavuncu, partinin kurucularından eski Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Ethem Baykal'ın açıklamalarına tepki göstererek, "Hem bu partinin kurucusu olacaksınız, 6 yıl bu partide emek vereceksiniz, ondan sonra da bu partide mücadele eden insanların üzerine böyle bir iftira atacaksınız. Bu iftiralar, iftira atanların alnında bir ömür boyu kara leke olarak kalmaya devam edecek" diye konuştu.

Teşkilat buluşmaları çerçevesinde Ordu'da, partisinin il başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıda partililer ile bir araya gelen Kavuncu, ilk olarak basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"Deli saçması beyanlardır"

Açıklamalarında, eski Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Ethem Baykal'ın parti yönetimimi eleştirmesine tepki gösteren Kavuncu, "Bunlar deli saçması beyanlardır. Biz kurulduğumuz günden beri içeriden ve dışarıdan bu tür iftiralara çok uğradık. Bunları hiç dikkate almıyoruz. İlgili beyanda bulunan arkadaşımızla ilgili disiplin süreci de başlamıştır. Hem bu partinin kurucusu olacaksınız, 6 yıl bu partide emek vereceksiniz, ondan sonra da bu partide mücadele eden insanların üzerine böyle bir iftira atacaksınız. Disiplin kurulumuz gerekli cevabı verecek ve hukuk önünde iftira attığı insanlar da hakkını arayacak. Bu iftiralar, iftira atanların alnında bir ömür boyu kara leke olarak kalmaya devam edecek" diye konuştu.

Toplantı basın mensuplarına kapalı olarak soru-cevap şeklinde devam etti.

İP\'li Sabuncu: \'Partide 6 yıl görev yapan birinin iftira atması \'deli saçması\' beyanlardır\'
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika İP'li Sabuncu: 'Partide 6 yıl görev yapan birinin iftira atması 'deli saçması' beyanlardır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement