Mehmet Akif Ersoy'un Vefatının 77. Yılı - Son Dakika
Politika

Mehmet Akif Ersoy'un Vefatının 77. Yılı

Mehmet Akif Ersoy\'un Vefatının 77. Yılı

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Çubukçu: "Kim ne çevirirse çevirsin, hangi planın parçası olursa olsun bizler büyük ustamızın ardından dimdik kefenimizle yürümeye devam edeceğiz.

27.12.2013 20:36

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Zafer Çubukçu, "Kim ne çevirirse çevirsin, hangi planın parçası olursa olsun bizler büyük ustamızın ardından dimdik kefenimizle yürümeye devam edeceğiz. Onların oyunlarını tersine çevireceğiz" dedi.

AK Parti Gençlik Kolları Mehmet Akif Ersoy'un vefatının 77. yıl dönümü dolayısıyla AK Parti Genel Merkez binasında anma programı düzenledi.

Çubukçu, programda, "Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın" diyen Akiif'i  rahmetle andıklarını belirterek, tarihin her döneminde yiğit insanların çıktığını ve bu milletin yaralarına merhem olduğunu dile getirdi.

Milletin üzerine oyunlar oynandığını, hileler çevrildiğini ancak milletin sendelese de asla devrilmediğini vurgulayan Çubukçu, günümüzde de benzer oyunlar sergilendiğini ifade etti.

"İşte bugün bir yiğidin arkasında yürümekten onur duyuyor, ona 'Büyük Usta' demekten şeref duyuyoruz" ifadesini kullanan Çubukçu, " Mısır'a, Suriye'ye, Bosna'ya ve hatta Akif'in memleketi Arnavutluk'a eli uzanan Türkiye'den rahatsız olanlar bir senaryo kuruyor. Cumhuriyet tarihinin en güvenilir hükümetine topyekün en kirli saldırıyı gerçekleştiriyor ve aramıza nifak sokmak istiyorlar" diye konuştu.

Çubukçu, şunları kaydetti:

"Kim ne çevirirse çevirsin, hangi planın parçası olursa olsun bizler büyük ustamızın ardından dimdik, kefenimizle yürümeye devam edeceğiz. Onların oyunlarını tersine çevireceğiz. Bizler, övünç duyduğumuz atalarımızın izinden yürümeye devam edeceğiz. Bizler, 3 kuruşluk dünya menfaatleri için, 3 günlük dünyanın ikbal kaygısı için vatanını, milletini, kardeşliğini elin soysuzuna, zalimine satmayacak, zamanı durdururcasına, kanını dondururcasına dimdik ayakta duracak ve omuz omuza yürüyüşümüzü sürdüreceğiz."

Etkinlikte, Mehmet Akif Ersoy'un hayatının anlatıldığı film gösterildi ve şiirleri okundu. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Mehmet Akif Ersoy'un Vefatının 77. Yılı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement