MHP Genel Başkanı Bahçeli Atakum Skm Açılışını Yaptı - Son Dakika
Politika

MHP Genel Başkanı Bahçeli Atakum Skm Açılışını Yaptı

MHP Genel Başkanı Bahçeli Atakum Skm Açılışını Yaptı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sandık görevlilerine uyarılarda bulunarak, bir oyun kimseye hile veya çalıntı olarak kaptırılmamasını istedi.

09.03.2014 18:31

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sandık görevlilerine uyarılarda bulunarak, bir oyun kimseye hile veya çalıntı olarak kaptırılmamasını istedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Samsun'daki ilçe ziyaretlerinin ardından Atakum ilçesindeki Seçim Koordinasyon Merkezi'nin (SKM) açılışını yaptı. Açılış öncesi yağmurun şiddetli yağması nedeniyle kurdele kesimi olmazken, Bahçeli vatandaşa otobüsün üzerinde yağmur altında seslendi.

Devlet Bahçeli, "30 Mart günü Türkiye için çok önemli bir gündür. Türkiye'nin son gelişmelerini dikkate aldığınızda bu önemi daha da açıktır. Bu seçimler sadece belediye başkanlığı seçimlerinin ötesinde Cumhurbaşkanlığı seçimi, arkasından milletvekilliği genel seçimi ile bir sürecin başlangıcı olacaktır. Onun için bu seçimlere MHP çok önem vermektedir. MHP seçimlere çok önceden hazırlandı ve değerli şahsiyetlerle bu demokratik hakkını kullanıyor ve bu yarışa katılıyor. Anlaşılıyor ki her gittiğimiz yerde büyük bir sevgi seli, bağıra basış ve MHP'yi açık destek verilmektedir. Onun için diğer siyasi partilerin adaylarına başarılar dilerken Samsun gibi büyük bir ilimizde büyük bir adayımız olan Ferhat Günaydın bizi temsil edecektir. Aynı zamanda Atakum ilçesi içinde size bir bilim adamı Prof.Dr.Necdet Çamaş'ı sizlere takdim ediyorum" dedi.

Sandık görevlilerine uyarılarda da bulunan Bahçeli, "Bu seçimler çok önemlidir. 18 yaşına gelmiş, oy kullanacak çağına gelmiş kim varsa, onlar dahil bütün ailecek seçim sandığına gitmeliyiz, oylarını vermeliyiz. Sandıkta görevli dava arkadaşlarım dikkat ederek, geleni güler yüzle kucaklayarak, seçmenlerin güvenli bir şekilde oy kullanmalarına imkan sağlayacak, arkasından da oy sayımı sırasında çok dikkatli olacak. Bir oyu kimseye hile veya çalıntı olarak kaptırmayacak. MHP'ye Samsun'dan büyük bir zaferi bize müjdelemenizi istiyorum" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika MHP Genel Başkanı Bahçeli Atakum Skm Açılışını Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement