Milletvekili Mustafa Demir'in Köy Ziyareti - Son Dakika
Politika

Milletvekili Mustafa Demir'in Köy Ziyareti

Milletvekili Mustafa Demir\'in Köy Ziyareti

Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, "Köylerimizin sorunlarının çözümü noktasında var gücümüzle çalışıyoruz, çünkü köylülerimiz bizim için çok önemli" dedi.

15.05.2012 16:09

Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, "Köylerimizin sorunlarının çözümü noktasında var gücümüzle çalışıyoruz, çünkü köylülerimiz bizim için çok önemli" dedi.

Alaçam ilçesinde köy ziyareti gerçekleştiren AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, 90 hane, 12 mahalle ve 670 nüfuslu Aşağıkoçlu köyünde vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti İlçe Başkanı Ali Şengül, İl Genel Meclis Üyesi Kenan Aygın, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mustafa Güveli, il yönetim kurulu üyeleri Ziya Yaşar, Kürşad Gündoğdu'nun da katıldığı köy gezisinde, köylülerin sorunları dinlendi, talepleri alındı.

Köy meydanındaki tarihi cami önünde toplanan köylülerle yüz yüze görüşen, önerilerini alan milletvekili Demir, mahallelerde incelemelerde bulundu. Köy muhtarı Yaşar Bişkin'den detaylı bilgi alan Demir, köylerin sorunlarının çözümü noktasında imkanlar ölçüsünde her türlü çalışmaların yapıldığını kaydetti. Son 10 yıl içerisinde köylerdeki sorunların büyük ölçüde azaldığını, alt ve üst yapı noktasında büyük iyileşmelerin sağlandığını ifade eden Milletvekili Mustafa Demir, vatandaşın her bir sorunuyla yakından ilgilenildiğini, çözülmesi noktasında gerekli çalışmaların yapıldığını kaydetti.

"Köylerimiz bizim için çok önemli" diyen Demir, "Her bir köye, mahalleye, sokağa bizzat giderek sorunları, talepleri, görüş ve önerileri yerinde dinliyoruz. Biz halkımızdan kopmadık ve hiç bir zamanda kopmayacağız. Aldığımız vekaleti yerine getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Köylerimizin sorunları AK Parti iktidarı döneminde büyük ölçüde giderildi. Tabii bir anda tüm sorunları çözmek mümkün değil ama her gittiğimiz köyde devlet elinin uzandığını görüyoruz" şeklinde konuştu.

Demir, her zaman vatandaşın yanında olduklarını, halktan alınan gücün hizmet olarak geri verildiğini de sözlerine ekledi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Milletvekili Mustafa Demir'in Köy Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement